“Don’t deliver a product,
deliver an experience”

Onze categorieën

Orange Planet heeft een ruim assortiment producten ingedeeld in verschillende categorieën.

HEALTH & BEAUTY

Wie wil er nu niet stralend uitzien en zich geweldig voelen?

Gezond eten en een goede nachtrust zijn de eerste stappen om dit te bereiken. Daarnaast is het verzorgen van je huid essentieel om je niet alleen van binnen goed te voelen, maar ook om een mooie, gezonde uitstraling te krijgen. Je huis is immers je grootste orgaan en staat dagelijks bloot aan diverse weersinvloeden van buitenaf.
Orange Planet biedt een ruim assortiment Health & Beauty producten. Van hoofdkussens tot hairstylers en van crèmes tot voedingssupplementen, alles om je zelfverzekerd te voelen.

HUISHOUDEN & KEUKEN

Van je huis een thuis maken, klinkt goed toch?

Thuis is waar je lekker jezelf kunt zijn, waar je je op je gemak voelt. Of je nu alleen of met je gezin bent, we houden allemaal van lekker eten. Orange Planet biedt een breed scala aan keukenaccessoires en -apparaten om het je in de keuken zo makkelijk mogelijk te maken en je zo ook de liefde voor het koken mee te geven.
Maar ook op huishoudelijk gebied blijven wij niet achter en hebben wij een ruim assortiment waar mee je je huis perfect schoon en opgeruimd kunt houden. Van Robotstofzuigers tot vloerwissers en van opbergzakken tot ruitenwissers, alles om de huishoudelijke klusjes zo makkelijk mogelijk te maken! Opgeruimd staat netjes!

ONZE MERKEN

brand_1
brand_1
brand_1
brand_1

FITNESS & SPORT

Lekker in je vel zitten daar draait het toch eigenlijk allemaal om?

Afvallen, sterker worden, meer conditie krijgen of een moment voor jezelf, je hoeft er de deur niet voor uit! Creëer gewoon thuis je eigen sportschool en sport jezelf gewoon thuis fit! Van yogamatten tot Kettlebells en van Instructie DVD’s tot Fitness trampolines Orange Planet heeft een ruim assortiment in diverse Fitness & Sport producten.

GADGETS & TRENDS

Niet alleen leuk om te hebben, ook om cadeau te geven.

Geef jij graag leuke, originele cadeaus? Zoek dan niet verder.
Orange Planet heeft een ruim aanbod in Gadgets en Trends. Deze kunnen voor van alles dienen en hoeven natuurlijk niet altijd functioneel te zijn. Hierdoor is een gadget uitermate geschikt om cadeau te geven of te krijgen natuurlijk! Van kantoor gadgets tot gadgets voor in de auto en van telefoon gadgets tot gadgets die dienen als grapje …. Voor elke gelegenheid heeft Orange Planet wel een gadget.

TUIN & VRIJE TIJD

De tuin is het verlengde van je woonkamer

Voor elk seizoen heeft Orange Planet geschikte producten om volop te genieten van je tuin. In de wintermaanden bieden we sfeervolle verlichting d.m.v. laserprojectoren. Hierdoor hoeft u niet moeilijk te doen met lange lichtsnoeren maar is je huis in 1 klap verlicht!
En als de zon weer begint te schijnen en de tuin begint te bloeien is het weer tijd om lekker te tuinieren of om de auto te wassen. Dit is extra makkelijk m.b.v. onze flexibele tuinslangen. En als het dan echt lekker weer is, kan de bbq aangestoken worden en heeft Orange Planet stoere lederen schorten om het bbq gevoel compleet te maken!

“If you can’t stop thinking about it… Buy it”