“Don’t deliver a product,
deliver an experience”

Categorieën

Als groothandel bieden wij producten aan in verschillende categorieën: van fitnessartikelen tot beauty producten en van huishoudelijke apparatuur tot hippe gadgets. Maak op deze pagina kennis met onze productcategorieën en onze bestsellers per categorie.

HEALTH & BEAUTY

Laat je lichaam stralen – van binnen en van buiten

Er stralend uitzien én je stralend voelen. Dat is wat we allemaal willen, nietwaar? Van bamboekussens voor een goede nachtrust tot elektronische spierstimulatie apparaten voor een betere doorbloeding, en van slakkenslijm crèmes tot stijltangen.

Alles wat je nodig hebt om je goed te voelen én er goed uit te zien vind je in ons assortiment health & beauty producten.

HUISHOUDEN & KEUKEN

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?

Er zijn maar weinig mensen die écht blij worden van het huishouden. Gelukkig helpen de producten van Orange Planet wél om het huishouden een stuk gemakkelijker te maken.

Naast ons brede assortiment met huishoudelijke producten, hebben we ook een ruime keuze in keukenapparaten en -gerei. Alles om het je gemakkelijk te maken!

FITNESS & SPORT

Kom gemakkelijk en comfortabel thuis in shape

Of je nu sterker wilt worden, een betere conditie krijgen, af wilt vallen of gewoon een momentje voor jezelf nodig hebt: we got what you need. Ons assortiment is voornamelijk gericht op fitnessapparaten en -accessoires waar je thuis mee aan de slag kunt. Buikspiertrainers, yogamatten, kettlebells en workout DVD’s zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment.

GADGETS & TRENDS

Trendsetter in gadget-land

Een portemonnee waarmee je ook je telefoon op kunt laden, een draagbaar kluisje voor op het strand en een portemonnee met anti-diefstal beveiliging. Dit zijn enkele voorbeelden van de handige gadgets die je in ons assortiment vindt. Sommige zijn functioneel, andere gewoon voor de fun. We volgen de laatste trends op de voet óf zetten zelf nieuwe trends. Is er een hype gaande rondom een product? Reken er maar op dat je dit product in ons assortiment terugvindt.

TUIN & VRIJE TIJD

De tuin: het verlengde van je woonkamer

Orange Planet heeft geschikte producten om van de tuin te genieten – in welk seizoen dan ook. De wintermaanden kom je sfeervol door met onze tuinverlichting. En zodra de zon weer begint te schijnen en bloemen en planten beginnen te bloeien, zorg je met onze flexibele tuinslang dat jouw tuin precies krijgt wat hij nodig heeft. Zin in een lekkere zomerse BBQ? Dan maakt een lederen schort jouw avond helemaal compleet.

MERKEN

brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1