Onze Wonder Core producten

Maak hieronder kennis met onze bestverkochte producten van het merk Wonder Core:

Wonder Core Smart

Sporten was nog nooit zo gemakkelijk!

De Wondercore Smart richt zich op training van de bovenste, middelste, onderste en schuine buikspieren. Geweldig voor beginners. Gebruik de weerstand van de Wondercore om te spotten. Het voelt alsof de handen van een personal trainer je bij elke herhaling omhoog helpen. Train je armen, benen en kernspieren en doe cardio in het comfort van je eigen huis.

Inclusief instelbare weerstand met indicator.

image

Wonder Core Cycle

Vorm en versterk je hele lichaam

Wonder Core Cycle is ’s werelds eerste fitness-systeem met de beproefde vetstralen, calorie-verbrandende prestaties van Cycling en combineert tegelijkertijd met een complete supercharged workout op het bovenlichaam. Supercharge bovenlichaam training op je rug, biceps, triceps en schouders. Perfect geschikt voor elk fitnessniveau.

image

Wonder Core Balance Ball

Veelzijdig sportaccessoire voor o.a. aerobic- en balansoefeningen

Oefeningen met de Wonder Core Balance Ball helpen om stress en spierspanningen te verminderen. Ook helpt de Balance Ball om de coördinatie en balans te versterken en traint zelfs je spieren tot diep van binnen.

Inclusief elastische weerstandsbanden.

image

Wonder Core Gym Ball

Ideaal voor fitness oefeningen

De Wonder Core Gym Bal is ideaal voor sit-ups, rugoefeningen en algemene fitnesstraining, maar ook om de stabiliteit van je romp te vergroten en om verschillende aerobics- en fysiotherapie oefeningen uit te voeren. De Gym bal is gemaakt van een anti-burst kwaliteit voor optimale veiligheid.

Verkrijgbaar in verschillende formaten.

image

Wonder Core EPP Peanut

Vermindert klachten

De Wonder Core Peanut Massage Bal heeft een unieke vorm en is geschikt voor veel verschillende fitness en fysiotherapie oefeningen. Deze dubbele bal wordt vooral gebruikt voor het trainen en verbeteren van de balans en coördinatie. Populaire oefeningen met de Peanut Bal zijn; pec stretching, neck release en quadriceps massage.

Verkrijgbaar in verschillende formaten.

image

Wonder Core Massage Roller

Verhoogt de effectiviteit van een massage

Door de Wonder Core Massage Roller te gebruiken wordt de doorbloeding en ontspanning van de spieren verbeterd. De Massage Roller is de beste manier om blessures te voorkomen en sneller te herstellen na een blessure. Populaire oefeningen met de Massage Roller zijn; de it band release, de calf massage en de neck release.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

image

Wonder Core Massage Stick

Diepere massage verbetert de hersteltijd

Met de Wonder Core Massage Stick wordt het masseren van moeilijk bereikbare plekken gemakkelijker. Wanneer je met de Massage Stick over de pijnpunten rolt, wordt de bloedsomloop verbeterd en het bindweefsel losser. Door dagelijks gebruik wordt de hersteltijd van het lichaam merkbaar korter en het herstel van blessures wordt beduidend sneller.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl