Onze Orange Donkey producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Orange Donkey. Ons eigen merk Orange Donkey heeft een uitgebreide lijn met bijzondere, innovatieve gadgets. Door als groothandel goed op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op productgebied, kunnen we jaarlijks nieuwe producten op de markt brengen die aansluiten op deze trends en inspelen op de behoeftes van de consument.

Telefoon en Tablet standaard

Multi-angle houder voor het handsfree gebruik van verschillende apparaten

Deze telefoon- en tablethouder is het perfecte accessoire voor het handsfree en comfortabel gebruik van jouw tablet, e-reader, smartphone en meer. Met de standaard kun je namelijk je apparaten zowel horizontaal of verticaal gebruiken. Of je nu aan het werk bent, video’s bekijkt, aan het bellen bent of videogames speelt. De houder voorkomt nek-, schouder- of houdingspijn.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

image

Bamboo Gel Pantoffel

Super comfortabele en ademende gelsloffen met een Bamboe voering en anti-slip zool.

Door de bamboe voering en 3-laagse zolen van gel en traag schuim blijven je voeten lekker warm zonder te zweten en stinken. De pantoffels passen zich aan jouw voeten aan en voetstappen worden gedempt. De anti-slip onderkant zorgt ervoor dat je niet uitglijdt en je de pantoffels ook buiten kunt gebruiken. Met deze pantoffels loop je op wolkjes!

Verkrijgbaar in meerdere maten.

image

Magic Super Slicer

Snijdt, rasp en versnipper groente en fruit in een mum van tijd! 

Met de 3-in-1 Magic Super Slicer van Orange Donkey heb je de perfecte multisnijder in huis om gemakkelijk groente en fruit te snijden, raspen en versnipperen. Dankzij de speciale opzetstukken kan je zelfs noten en kaas gemakkelijk raspen en versnipperen.

image

Orange Donkey Knuffel

Het leukste en gezelligste knuffeldier dat wij kennen!

Knuffels zijn de grootste vrienden van je opgroeiende kind. Vaak hebben kinderen vanaf hun eerste maanden al die ene knuffel waarmee ze werkelijk onafscheidelijk zijn.
Na aankoop van de Orange Donkey knuffel wordt de volledige opbrengst geschonken aan een door ons gekozen goed doel!

image

Big Vision Deluxe

Deze lichte bril met LED lamp maakt helderder en vergroot tot 160%!

Wanneer een leesbril niet meer voldoende helpt, helpt de Big Vision Glasses Deluxe om alles beter te zien. Deze vergrotende bril vergroot tot 160% en maakt alles wat te klein is scherp, helder en groter.  Dankzij de heldere LED lamp heb je bovendien ook onder slechte lichtomstandigheden goed zicht.

image

Flexi Point Sprinkler

De ideale sproei set voor elke tuin!

Deze tuinsproeier is dankzij de vele sproeikoppen perfect voor bloembedden, grasvelden patio’s, binnenplaatsen en groente- en kruidentuinen.
De Flexi Sprinkler kan eenvoudig op elke plaats in de tuin worden gemonteerd dankzij de grondpinnen. Bevestig de grondpin aan de sproeier, sluit het water aan, buig de koppen in de richting die je wil en sproeien maar! Tevens is het ook een leuk waterspeeltje voor de kids.

image

Aluminium Wallet

De ideale portemonnee voor waardevolle bezittingen

De Orange Donkey Aluminium Wallet is klein en compact. Je bewaart hierin gemakkelijk je bankpassen en creditcards, rijbewijs, contant geld of zelfs je reservesleutel! Dankzij het accordeon-design is deze wallet overzichtelijk en heb je al je kaarten binnen handbereik.

Verkrijgbaar in het turquoise, steel blue en rose quartz!

image

Clear Vision

Voor perfect zicht tijdens het autorijden

Door Clear Vision simpelweg met de handige clip aan de zonneklep te bevestigen, is deze op de gewenste hoogte te draaien. Het zorgt ervoor dat felle zon en tegenliggers met felle lichten worden tegengehouden. Ogen krijgen zo de rust die ze nodig hebben tijdens het autorijden. Clear Vision heeft twee schermen, het zwarte scherm voor overdag en het oranje scherm voor ’s avonds.

image

HD Glasses

Een zonnebril speciaal ontwikkeld voor fel zonlicht

Het licht van de zon is vaak fel en als een zonnebril opgedaan wordt, wordt het zicht vaak slecht of donker. Dit hoeft niet meer met de HD Glasses!
De HD Glasses verscherpen juist het zicht en gaat fel zonlicht tegen. De bril is super handig en past zelfs over een normale bril! De zonnebril biedt 100% UV-bescherming, een High Definition lenstechnologie.

image

Miracle Door

Laat frisse lucht binnen en houdt insecten buiten

Houd je ook van frisse lucht in huis, maar houd je insecten en andere ongewenste gasten liever buiten? Dan is de Miracle Door een echte must. Deze revolutionaire magnetische hordeur is gemaakt van duurzaam nylon gaas en wordt geleverd met 18 strategisch geplaatste magneten die ervoor zorgen dat de hordeur op zijn plaats gehouden wordt.

Verkijgbaar in het wit en zwart!

image

Shoes Up

Groei 5 centimeter in slechts enkele seconden

Met Orange Donkey Shoes Up kun je gewoon platte schoenen dragen en toch enkele centimeters langer lijken. Shoes Up is gemaakt van een flexibele gel die ontworpen is om elke schok die tijdens het lopen op te vangen. Het systeem is sterk genoeg om gewicht te ondersteunen en toch comfortabel genoeg voor dagelijks gebruik. Shoes Up heeft een “one size fits all” maat en is te gebruiken in vrijwel elke type schoen.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet of wil je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected].

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Orange Donkey artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl