Onze Orange Donkey producten

Maak hieronder kennis met onze bestverkochte producten van ons eigen Orange Donkey merk:

Aluminium Wallet

De ideale portemonnee voor waardevolle bezittingen

Orange Donkey Aluminium Wallet is compact en biedt ruimte aan o.a. contant geld, rijbewijs, klantenkaarten, familiefoto’s en zelfs een reservesleutel! Bovendien zorgt de Easy Touch vergrendeling voor snelle toegang en zijn dankzij het handige accordeon ontwerp alle kaarten gemakkelijk binnen handbereik. Orange Donkey Aluminium Wallet is gemaakt van high-end aluminium en in diverse kleuren leverbaar.

image

Clear Vision

Niet langer tegen de felle zon inkijken tijdens het autorijden

Door Clear Vision simpelweg met de handige clip aan de zonneklep te bevestigen, is deze op de desgewenste hoogte te draaien. Het zorgt ervoor dat felle zon en tegenliggers met felle lichten worden tegengehouden. Ogen krijgen zo de rust die ze nodig hebben tijdens het autorijden. Clear Vision heeft twee schermen, het zwarte scherm voor overdag en het oranje scherm voor ’s avonds tegen fel verlichte autowegen!

image

Fresh Air Ball

Luchtbevochtiger en een luchtverfrisser in één

De Fresh Air Ball verhoogt de luchtvochtigheid en produceert frisse lucht. Hij filtert stofdeeltjes, schilfers, besmettelijke bacteriën en schimmelsporen krachtig uit de lucht. De Orange Donkey Fresh Air Ball bestrijdt niet alleen vervuilde lucht, maar verspreidt ook een heerlijke geur wanneer er etherische olie aan toevoegt wordt. De Fresh Air Ball met ingebouwde LED-verlichting, die uit zichzelf verandert van kleur, wordt zo een niet te missen accessoire in huis of op kantoor.

image

HD Glasses

Een zonnebril speciaal ontwikkelt voor fel zonlicht

Het licht van de zon is vaak fel en als een zonnebril opgedaan wordt, wordt het zicht vaak slecht of donker. Dit hoeft niet meer met de HD Glasses!
Normale zonnebrillen verdonkeren uw zicht, maar de HD Glasses verscherpt juist het zicht en gaat fel zonlicht tegen. De bril is super handig en past zelfs over een normale bril! De zonnebril biedt 100% UV-bescherming, een High Definition lenstechnologie.

image

Miracle Door

Magnetische hordeur die frisse lucht binnen laat, maar insecten buiten

Het geheim is het duurzame nylon gaas, dat de insecten buiten houdt, zonder het milieu te belasten. Miracle Door wordt geleverd met 18 strategisch geplaatste magneten, zodat iedereen gemakkelijk in en uit kan. Of er naar binnen of naar buiten wordt gegaan, zelfs wanneer er iets in de hand wordt gehouden, de magnetische Miracle Door sluit automatisch, nadat er door heen wordt gegaan zodat vervelende insecten geen kans meer krijgen om binnen te komen.

image

Selfie Stick

Dé oplossing om perfecte selfies te maken!

De Orange Donkey Selfie Stick is een super handig apparaat om leuke selfies te maken door middel van een draadloze bluetooth verbinding. Hij is eenvoudig te gebruiken. Klik simpelweg op het knopje van de stok en je telefoon zal automatisch een foto maken als deze met Bluetooth verbonden is aan de selfie stick!

image

Shoes Up

Zie er nu binnen enkele seconden tot 5 cm langer uit

Met Orange Donkey Shoes Up kun je gewoon platte schoenen dragen en toch enkele centimeters langer lijken. Shoes Up is gemaakt van een flexibele gel die ontworpen is om elke schok die tijdens het lopen op te vangen. Het systeem is sterk genoeg om gewicht te ondersteunen en toch comfortabel genoeg voor dagelijks gebruik. Shoes Up heeft een “one size fits all” maat en is te gebruiken in vrijwel elke type schoen.

image

Twin Grip Cane

Wandelstok die mobiliteit en stabiliteit biedt

De 360 graden draaibare anti-slip voet zorgt voor stabiliteit, ook heeft de Twin Grip Cane twee handvaten voor optimale steun bij het opstaan. De wandelstok is voorzien van 6 heldere LED-lampjes en is gemakkelijk inklapbaar en in hoogte verstelbaar.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar welcome@orangeplanet.nl

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl