Onze Orange Donkey producten

Ons eigen merk Orange Donkey heeft een uitgebreide lijn met bijzondere, innovatieve gadgets. Door als groothandel goed op de hoogte te blijven van de nieuwste trends op productgebied, kunnen we jaarlijks nieuwe producten op de markt brengen die aansluiten op deze trends en inspelen op de behoeftes van de consument. Maak hieronder kennis met de bestsellers van Orange Donkey!

Aluminium Wallet

De ideale portemonnee voor waardevolle bezittingen

De Orange Donkey Aluminium Wallet is klein en compact. Je bewaart hierin gemakkelijk je bankpassen en creditcards, rijbewijs, contant geld of zelfs je reservesleutel! Dankzij het accordeon-design is deze wallet overzichtelijk en heb je al je kaarten binnen handbereik. Bovendien is de Aluminium Wallet verkrijgbaar in verschillende kleuren!

image

Clear Vision

Voor perfect zicht tijdens het autorijden

Door Clear Vision simpelweg met de handige clip aan de zonneklep te bevestigen, is deze op de gewenste hoogte te draaien. Het zorgt ervoor dat felle zon en tegenliggers met felle lichten worden tegengehouden. Ogen krijgen zo de rust die ze nodig hebben tijdens het autorijden. Clear Vision heeft twee schermen, het zwarte scherm voor overdag en het oranje scherm voor ‘s avonds.

image

Fresh Air Ball

Luchtbevochtiger en een luchtverfrisser in één

De Fresh Air Ball verhoogt de luchtvochtigheid en produceert frisse lucht. Hij filtert stofdeeltjes, schilfers, besmettelijke bacteriën en schimmelsporen krachtig uit de lucht. De Orange Donkey Fresh Air Ball bestrijdt niet alleen vervuilde lucht, maar verspreidt ook een heerlijke geur wanneer er etherische olie aan toevoegt wordt. De Fresh Air Ball met ingebouwde LED-verlichting, die uit zichzelf verandert van kleur, wordt zo een niet te missen accessoire in huis of op kantoor.

image

HD Glasses

Een zonnebril speciaal ontwikkeld voor fel zonlicht

Het licht van de zon is vaak fel en als een zonnebril opgedaan wordt, wordt het zicht vaak slecht of donker. Dit hoeft niet meer met de HD Glasses!
De HD Glasses verscherpen juist het zicht en gaat fel zonlicht tegen. De bril is super handig en past zelfs over een normale bril! De zonnebril biedt 100% UV-bescherming, een High Definition lenstechnologie.

image

Miracle Door

Laat frisse lucht binnen en houdt insecten buiten

Houd je ook van frisse lucht in huis, maar houd je insecten en andere ongewenste gasten liever buiten? Dan is de Miracle Door een echte must. Deze revolutionaire magnetische hordeur is gemaakt van duurzaam nylon gaas en wordt geleverd met 18 strategisch geplaatste magneten die ervoor zorgen dat de hordeur op zijn plaats gehouden wordt.

image

Selfie Stick

Dé oplossing om perfecte selfies te maken!

De Orange Donkey Selfie Stick is een super handig apparaat om leuke selfies te maken door middel van een draadloze bluetooth verbinding. Hij is eenvoudig te gebruiken. Je verbindt je telefoon via bluetooth met de stick en gebruikt het knopje op het handvat van de stick om gemakkelijk een foto te maken!

image

Shoes Up

Groei 5 centimeter in slechts enkele seconden

Met Orange Donkey Shoes Up kun je gewoon platte schoenen dragen en toch enkele centimeters langer lijken. Shoes Up is gemaakt van een flexibele gel die ontworpen is om elke schok die tijdens het lopen op te vangen. Het systeem is sterk genoeg om gewicht te ondersteunen en toch comfortabel genoeg voor dagelijks gebruik. Shoes Up heeft een “one size fits all” maat en is te gebruiken in vrijwel elke type schoen.

image

Twin Grip Cane

Wandelstok die mobiliteit en stabiliteit biedt

De 360 graden draaibare anti-slip voet zorgt voor stabiliteit, ook heeft de Twin Grip Cane twee handvaten voor optimale steun bij het opstaan. De wandelstok is voorzien van 6 heldere LED-lampjes en is gemakkelijk inklapbaar en in hoogte verstelbaar.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet of wil je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl