Onze Konbanwa Pillow producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Konbanwa Pillow. De producten van Konbanwa Pillow hebben een ergonomisch design, om je lichaam perfecte ondersteuning te bieden. De hoofdkussens van Konbanwa Pillow hebben elk hun eigen, unieke eigenschappen om te zorgen voor een perfecte nachtrust. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd een product dat bij je past!

Konbanwa Pillow

Voortaan slaap je op een therapeutisch kussen!

Het Konbanwa Pillow is gevuld met plastic, holle buisjes die met je mee bewegen zodat je in iedere positie ideale ondersteuning voor je hoofd en nek hebt. De plastic buisjes helpen warmte en vocht op een snelle en effectieve manier afvoeren en gedurende je slaap blijft het Konbanwa Pillow daardoor koel en fris aanvoelen. De hard- of juist zachtheid van je kussen kan je zelf bepalen d.m.v. de rits aan de zijkant.

image

Bamboo Pillow

Haal de natuur in huis

Het Bamboo Pillow van Konbanwa Pillow is gevuld met verscheurd traagschuim waardoor het zich naar elke gewenste houding vormt die je in je slaap aanneemt. Ook biedt het kussen ondersteuning aan hoofd en nek. De super zachte hoes is gemaakt van natuurlijke bamboevezels en fijn katoen, ondersteund door honderden geweven kamers. De stof bevordert de luchtstroom tussen lichaam en kussen.

image

Microfibre Contour Pillow

Hoofdkussen voor een ontspannen nachtrust

Contour hoofdkussen draagt bij aan een ontspannen nachtrust. Door de combinatie van het schouder contour, de microvezel vulling en variërende hoogte ligt het kussen erg comfortabel. De vulling is gemaakt van microvezels en is anti allergisch.

image

Leg Pillow

Perfecte ondersteuning voor rug, heupen en bekken! 

De Konbanwa Leg Pillow past comfortabel tussen je knieën, waardoor het ‘s nachts de nodige ondersteuning geeft. Het kussen zorgt er voor dat je een ontspannen houding aanneemt tijdens het slapen. Het zorgt voor een optimale drukverlaging en een rechte uitlijning van de wervelkolom, heupen en bekken.

image

Comfort 360 Cushion

Maakt elke stoel comfortabeler 

De Konbanwa Comfort 360° is een kussen op een roterende basis die gemakkelijk draait, waardoor je makkelijk kan in- en uit kan stappen uit een autostoel, bureaustoel of een gewone stoel. Door de lichaamsvormende technologie heeft het een ultieme comfort en ondersteuning.

Kan ook zonder roterende basis gebruikt worden.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet of wil je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected].

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Konbanwa Pillow artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl