Onze Konbanwa producten

De producten van Konbanwa hebben een ergonomisch design, om je lichaam perfecte ondersteuning te bieden. De hoofdkussens van Konbanwa hebben elk hun eigen, unieke eigenschappen om te zorgen voor een perfecte nachtrust. Dankzij het uitgebreide assortiment is er altijd een product dat bij je past! Lees hieronder meer over onze bestsellers van Konbanwa.

Konbanwa Pillow

Voortaan slaap je op een therapeutisch kussen!

Het Konbanwa Pillow is gevuld met plastic, holle buisjes die met je mee bewegen zodat je in iedere positie ideale ondersteuning voor je hoofd en nek hebt. De plastic buisjes helpen warmte en vocht op een snelle en effectieve manier afvoeren en gedurende je slaap blijft het Konbanwa Pillow daardoor koel en fris aanvoelen. De hard- of juist zachtheid van je kussen kan je zelf bepalen d.m.v. de rits aan de zijkant.

image

Cassia Seed Pillow

Koel in de zomer, warm in de winter!

Het Konbanwa Cassia Seed hoofdkussen is gevuld met Cassia zaden, die volgens de traditionele Chinese geneeskunde zorgen voor ontspanning, een positieve werking op de zenuwen hebben en warmte corrigeren. De sleuven aan de bovenzijde van het hoofdkussen hebben een masserende werking en bevorderen de bloedcirculatie. Het Cassia Seed kussen is koel in de zomer, maar warm in de winter door de andere zijde van het kussen, waarbij de sleuven gevuld zijn met Kapok. Het unieke sleuvenontwerp heeft een hoge luchtdoorlaatbaarheid en verbetert de steun aan de hals.

image

Box Pillow

Voorkomt nek- en hoofdpijnklachten!

Het Konbanwa Box Pillow zorgt voor een juiste ondersteuning bij rug-
en zijslapen. Het kussen vult de schouderholte mooi op, zorgt voor een anatomische correcte ligging en voorkomt zo nek- en hoofdpijnklachten.
De hard- of juist zachtheid van je kussen kun je zelf bepalen d.m.v. de rits aan de zijkant. Het kussen is gemaakt van Satijn 100% katoen en is anti-allergisch en stofvrij.

image

Air Pillow

Perfecte ondersteuning voor hoofd, schouders en nek!

Het Air Pillow van Konbanwa is gevuld met miljoenen microbolletjes die al je bewegingen in je slaap volgen en ondersteunen. Je ruggengraat blijft hierdoor altijd in de juiste houding. Het ontwerp met drie kamers biedt extra comfort, ongeacht de bewegingen die je maakt. Een geweldige steun voor je hoofd, nek en schouders, die zich altijd aanpast. Het helpt hoofd- rug- en nekpijn te voorkomen. Daarnaast brengt het verlichting voor snurkende mensen. De hoes is gemaakt van ademende, duurzame spandex wat luchtdoorlatend is, zodat je elke nacht ontspannen, comfortabel en koel slaapt.

image

Mondiaan Pillow

Heerlijk wakker worden op een mondiaan kussen!

Het Konbanwa Mondiaan Pillow, ook wel Bloom Pillow genoemd vanwege zijn matrix vorm, stimuleert de luchtcirculatie zodat je altijd een fris kussen hebt. Het heeft een ideale gewichtsverdeling. Het bloemvormige design, welke handgemaakt is, zorgt voor een optimale vulling van het kussen, waardoor je de juiste ondersteuning krijgt voor je nek, rug en schouders.

image

Bamboo Pillow

Haal de natuur in huis

Het Bamboo Pillow van Konbanwa is gevuld met verscheurd traagschuim waardoor het zich naar elke gewenste houding vormt die je in je slaap aanneemt. Ook biedt het kussen ondersteuning aan hoofd en nek. De superzachte hoes is gemaakt van natuurlijke bamboevezels en fijn katoen, ondersteund door honderden geweven kamers. De stof bevordert de luchtstroom tussen lichaam en kussen.

image

Soft Gel Seat

Maakt elke stoel comfortabeler

Het Konbanwa Soft Gel Seat kussen biedt ondersteuning tijdens het zitten. Soft Gel Seat bestaat uit twee lagen schuim met daartussen gel voor maximaal comfort. Het kussen is bovenop afgewerkt met een laag fleece waardoor het ook heerlijk zacht aanvoelt.
Het kussen houdt de zitting in de zomer koel, en in de winter lekker warm zodat het kussen het gehele jaar te gebruiken is. In huis, in de auto, op kantoor, maar ook uitermate geschikt in een rolstoel.

image

Klant worden?

Wil je klant worden bij Orange Planet of wil je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

Al klant?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je artikelen op ons B2B Portal YelloWWeb.nl