Onze bestsellers Fitness & Sport

Wij hebben als groothandel een breed assortiment fitnessartikelen. Of je nu op zoek bent naar buikspiertrainers, dumbbells of een trilplaat: je vindt het bij Orange Planet. Maak op deze pagina kennis met onze bestsellers uit de categorie Fitness & Sport.

Ben je benieuwd naar ons gehele Fitness & sport assortiment? Bekijk het op YelloWWeb.nl

Iron Gym Speed Abs

Snelle training voor je buikspieren

Met dit buikspierwiel werk jij thuis op een comfortabele manier aan je abs. De handvatten met ergonomisch design bieden je handen de juiste ondersteuning, waardoor vermoeidheid wordt geminimaliseerd en een natuurlijke houding wordt gewaarborgd. Het interne design van de Speed Abs zorgt ervoor dat het wiel weerstand biedt bij het uitrollen en ondersteuning tijdens het terug rollen.

Bovendien is dit buikspierwiel compact en lichtgewicht en kun je het dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen!

image

Iron Gym Deurtrainer

Verander je deurkozijn in een handomdraai in een persoonlijke gym

De Iron Gym deurtrainer is een multifunctioneel trainingssysteem waarmee je je hele bovenlichaam kunt trainen! Chin-ups, pull-ups, sit-ups en nog veel meer: het kan allemaal met dit apparaat. Het mooiste van de deurtrainer is dat je hem aan je deurpost kunt hangen zonder dat je gaten hoeft te boren. Deze Iron Gym optrekstang werkt namelijk door middel van de hefboomtechniek!

Verschillende versies beschikbaar.

image

Men’s Health

Dé autoriteit voor mannen op het gebied van een sportieve levensstijl

De collectie fitnesstools van Men’s Health bestaat uit kleine fitnessmaterialen zoals kettlebells, weight vests en dumbbells, maar ook grote fitness producten zoals barbells en fitness rekken. Met de hoogwaardige fitnesstools van Men’s Health kan elke spiergroep vanuit huis effectief getraind worden.

image

JUMP UP

Spring jezelf slank met Jump Up!

Jump Up: een dynamische en muzikale aerobicstraining op een mini-trampoline. Met de release van drie instructie-dvd’s en een speciaal maaltijdplan is het ‘funconcept’ nu ook binnen bereik voor enthousiaste ‘thuisspringers’. Jump Up is een energiek en vermakelijk trainingsprogramma, waarbij een hoge vetverbranding plaatsvindt van wel 700 tot 900 Kcal per workout wat bij regelmatig gebruik resulteert in een slanker figuur.

image

Women’s Health

Women’s Health is hét merk voor een gezondere levensstijl

Women’s Health heeft het doel om de postmoderne vrouw te ondersteunen, inspireren, motiveren en begeleiden naar een krachtig leven vol zelfliefde.

De collectie fitnessmaterialen bestaat onder andere uit zachte kettlebells, weerstandsbanden en dumbbells. Met de aantrekkelijke fitnesstools van hoogwaardige kwaliteit kunnen alle spiergroepen effectief getraind worden vanuit huis.

image

Maxi Climber

Verticaal klimmen, hét stepapparaat voor een full-body work-out.

De Maxi Climber combineert krachttraining met cardio. Het apparaat simuleert dat je een berg aan het beklimmen bent. Zo biedt het fitnessapparaat een intensieve training aan het hele lichaam, waarbij je lichaamsgewicht als weerstand gebruikt wordt. Bovendien neemt het apparaat maar één vierkante meter ruimte in beslag. Ideaal voor het sporten thuis.

image

Wonder Core

Voor elk fitnessniveau één complete workout

Wonder Core is een fitnessmerk met kwalitatief hoogstaande sportproducten, ontworpen om thuis te gebruiken. Met de producten kan iedereen gemakkelijk en comfortabel het hele lichaam trainen. Wonder Core heeft een uitgebreid assortiment aan producten die geschikt zijn voor elk fitnessniveau.

image

5 Minute Shaper

Het alles in één complete lichaamsvormende toestel

Sit-ups zijn een zware belasting voor nek en rug en met een hometrainer worden alleen de benen getraind. Met de 5 Minute Shaper wordt het lichaam getransformeerd van slap naar stevig en strak Hij combineert cardio met lichaamsversteviging om snel vet te verbranden. Met de 5 Minute Shaper worden alle spiergroepen tegelijkertijd getraind. Met een simpele beweging wordt het gehele lichaam getraind, rug- en buikspieren, billen, benen en armen. De 5 Minute Shaper is geschikt voor alle fitnessniveaus.

image

Rock Gym

Rock Gym maakt trainen eenvoudig, snel en effectief!

De Rock Gym is een 6-in-1 totaal lichaamsvormend apparaat. Ondersteunende sit-ups, beenliftoefeningen, push-ups, body stretching, krachttraining, een goede core workout en diverse weerstandsoefeningen, niets is te gek voor de Rock Gym! Het is een perfect alles-in-één circuit-trainingsapparaat! Ook is de Rock Gym gemakkelijk in een bank te veranderen in verschillende hoeken, zodat er haltergewicht oefeningen gedaan kunnen worden! De Rock Gym is het meest veelzijdige halterstation in het comfort van je eigen huis!

image

LegEX

Train je benen zonder dat het je energie kost!

De LegEX is een automatische beentrainer met afstandsbediening. Dit cardio apparaat is ontworpen om je beenspieren actief te houden zonder dat je zelf hoeft te bewegen. De gemotoriseerde voetpedalen glijden onafgebroken heen en weer, waardoor je benen dezelfde beweging maken als wanneer je loopt. Gebruik de LegEX tijdens je werk, of gewoon thuis op de bank!

image

Obsidian Slide Board Pro

Glijdt jezelf slank!

Met het Obsidian Slide Board kom je op een leuke manier in shape. Door oefeningen te doen terwijl je over het board ‘glijdt’, maak je de oefeningen uitdagender en intensiever. Dit revolutionaire fitnessaccessoire zorgt ervoor dat je een complete, effectieve workout kunt doen vanuit de huiskamer – en daar nog plezier in hebt ook!

image

VibroShaper

De trillende plaat waarmee je razendsnel je spieren traint!

De VibroShaper trilplaat zorgt ervoor dat nagenoeg ieder spiertje in je lichaam getraind wordt. Deze fitness trilplaat zorgt ervoor dat je spieren zich tot wel 50 keer per seconde aanspannen! Het constante aanspannen en herstellen van je spieren zorgt voor een effectieve training die je kunt vergelijken met een fitness workout of hardlooptraining – maar dan zonder dat het jou energie kost!

image

Abtronic X8

De ultieme manier om stevige en zichtbare buikspieren te krijgen

Train je buikspieren met Abtronic’s bewezen EMS-technologie (Electric Muscle Stimulation), een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creëert. Abtronic X8 stimuleert je lichaamsspieren met meer dan 1000 samentrekkingen per minuut. Abtronic X8 heeft een revolutionair en strak ontwerp dat zich richt op uw 8-pack buikspieren, met 6 stimulatie modes en 8 intensiteitsniveaus.

image

Ons volledige assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl