Onze bestsellers Fitness & Sport

Maak hieronder kennis met onze bestverkochte producten in de categorie Fitness & Sport:

Core Max

Combineer lichaamsverstevigende oefeningen met core toning oefeningen

Core Max is een snelle, leuke en makkelijke training om je buik en taille strak te krijgen, zijbuikspieren te creëren en vetrollen weg te trainen. Versterk je onderrug voor een betere houding. Zet je borstspieren, schouders, rug, biceps, onderarmen en triceps flink aan het werk!

image

Wonder Core Twist

Draai het vet weg!

Een geïntegreerde 360​​° roterende stoel maakt het mogelijk om het vet weg te draaien en je core workouts naar een geheel nieuw level te tillen! Train je armen, triceps, borst, rug en zelfs je benen.

Inclusief instelbare weerstand met indicator.

image

Wonder Core Smart

Train de bovenste, middelste, onderste en schuine buikspieren

Ga aan de slag met sit-ups, push-ups, brugoefeningen, schaaroefeningen of train je biceps en triceps in het comfort van je eigen huis. Dubbele weerstand voor een maximale workout. Perfect voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau. Het voelt alsof de handen van een personal trainer je bij elke herhaling omhoog helpen.

image

Vibroshaper

De trillende plaat waarmee je razendsnel je spieren traint!

De Vibroshaper spierstimulatie zorgt ervoor dat nagenoeg iedere spiertje in je lichaam aangespannen wordt, voor een total body workout. De Vibroshaper Fitness plate trilt op een willekeurige manier. Hierdoor is iedere beweging een verrassing voor je lichaam en moet het bij iedere trilling herstellen waardoor een effectieve training ontstaat!

image

Twist & Shape

Het ideale fitnessapparaat voor het trainen van je buik en billen!

Het trainen met Twist & Shape is heel simpel: stap erop, pak de hendels vast en begin met draaien. De 240 graden draaibeweging helpt om je buikspieren te trainen, effectief en simpel. Wanneer je bovenlichaam naar rechts draait, draait je onderlichaam naar links. Het is als het uitwringen van een natte handdoek. Door het draaien verbrand je vet waardoor je taille slanker wordt. Maar ook je billen, dijen, schouders en armen worden getraind.

image

Abtronic X2

Innovatief fitness-systeem om de buikspieren te verstevigen

Train je buikspieren met Abtronic’s bewezen EMS-technologie (Electric Muscle Stimulation), een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creëert. Abtronic X2 zendt zachte elektronische impulsen naar de spieren, die zich dan samentrekken. In maar 1 minuut tenminste 400 spiercontracties! De Abtronic X2 verstevigt direct de buikspieren met na een paar trainingen al zichtbaar resultaat.

image

LegXercise

Verbeter je bloedcirculatie zonder te sporten!

Dankzij LegXercise wordt zittend werken of ontspannen omgezet in effectieve, gezonde cardiovasculaire training. Dankzij een gepatenteerd passief trainingsmechanisme creëert LegXercise constante beenbewegingen, waardoor bloed sneller naar je hart wordt getransporteerd, gifstoffen beter worden afgevoerd en het bloed in de spieren sneller wordt ververst. Hierdoor zullen spataderen verminderen en de kans op bloedproppen en ontstekingen in de benen kleiner worden. Zelfs cellulitis wordt op een effectieve wijze bestreden.

image

Total Fit Climber

Verticaal klimapparaat dat cardio en kracht ineen combineert

De Total Fit Climber grijpt alle grote spiergroepen aan om calorieën te verbranden en spieren op te bouwen, zodat je in je eigen huis maximaal resultaat kan behalen. Deze total body workout zorgt er met name voor dat je benen, buikspieren, triceps en biceps goed getraind worden. Maar je conditie wordt ook zeker aangepakt! In vergelijking met loopbanden en crosstrainers, zorgt de Total Fit Climber er voor dat je meer calorieën verbrandt.

image

Iron Gym Speed Abs

Snelle training voor je buikspieren

Het enige wat je hoeft te doen om prachtige buikspieren te krijgen, is het wiel voor je uit duwen en weer terug omhoog te komen. Door de pro-grip handvaten is het apparaat eenvoudig vast te houden. Je traint met de Speed Abs niet alleen je buikspieren maar ook je rug, schouders, biceps en triceps.

image

Obsidian

De revolutionaire work-out die zorgt voor strakke billen, benen en buik.

De heen en weer glijdende beweging versterkt snel je spieren en vergt een topprestatie van je lichaam! Obsidian is gemaakt van HDPE! Hiermee hebben we een krachtig trainingsproduct ontworpen dat binnen 6 tot 12 weken iedere spiergroep sterker maakt. De DVD’s bevatten meer dan 100 oefeningen en de work-outs duren 30 minuten.

image

Jump Up Deluxe

De leukste manier om fit te worden

Het uitvoeren van oefeningen op de Jump Up trampoline verbetert je conditie, stofwisseling en figuur. Tijdens de training spreek je meer dan 400 spieren aan. Op die manier train je je gehele lichaam op kracht, uithoudingsvermogen, balans en flexibiliteit. 10 Minuten springen op de Jump Up trampoline staat gelijk aan 30 minuten hardlopen en je verbrandt tot wel 1200 kcal per uur! Dankzij het stevige en handige handvat heb je meer zekerheid tijdens het springen.

image

Master Gym

Met de Master Gym blijf je fit, terwijl je zit!

Door het gebruik van Master Gym blijven spieren en gewrichten in het boven- en onderlichaam soepel en sterk. Door het maken van vloeiende bewegingen komt de bloedcirculatie op gang waardoor de kans op blessures velen malen kleiner is. Ook helpt Master Gym je houding en evenwicht te verbeteren. De Master Gym is o.a. ideaal voor mensen die op leeftijd zijn of mensen die niet lang kunnen lopen of staan.

image

Ab Bike

Workout voor het hele lichaam!

Ab Bike is een dynamisch trainingsapparaat dat cardio training en interval training combineert d.m.v. vier verschillende functies. Hierdoor wordt het hele lichaam getraind. De hellingshoek helpt de nek en rug te beschermen.

image

Abtronic X8

De ultieme manier om stevige en zichtbare buikspieren te krijgen

Train je buikspieren met Abtronic’s bewezen EMS-technologie (Electric Muscle Stimulation), een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creëert. Abtronic X8 stimuleert je lichaamsspieren met meer dan 1000 samentrekkingen per minuut. Abtronic X8 heeft een revolutionair en strak ontwerp dat zich richt op uw 8-pack buikspieren, met 6 stimulatie modes en 8 intensiteitsniveaus.

image

Rock Gym

Rock Gym maakt trainen eenvoudig, snel en effectief!

De Rock Gym is een 6-in-1 totaal lichaamsvormend apparaat. Ondersteunende sit-ups, beenliftoefeningen, push-ups, body stretching, krachttraining, een goede core workout en diverse weerstandsoefeningen, niets is te gek voor de Rock Gym! Het is een perfect alles-in-één circuit-trainingsapparaat! Ook is de Rock Gym gemakkelijk in een bank te veranderen in verschillende hoeken, zodat er haltergewicht oefeningen gedaan kunnen worden! De Rock Gym is het meest veelzijdige halterstation in het comfort van je eigen huis!

image

Zumba

De ideale workout om je conditie te verbeteren door te dansen

Neem je onderlichaam onder handen met trainingen en calorieverbranding met Zumba Step. Je hoeft helemaal niet naar de sportschool, met Zumba Step kun je gewoon thuis trainen. Ideaal om vet te verbranden, om af te vallen en om een strakker lichaam te krijgen.

image

Flex Core 8

Helpt het strakke lichaam te creëren waar al jaren naar verlangt wordt!

Flexcore 8 is een snelle, leuke en makkelijke training om buik en taille strak te krijgen, zijbuikspieren te creëren en vetrollen weg te trainen. Daarnaast geeft Flex Core vorm aan het totale boven- en onderlichaam waardoor dat zo graag gewilde, gezonde en strakke lichaam binnen handbereik is.

image

Iron Gym deurtrainer

Verander je deurkozijn in een handomdraai tot een persoonlijke “gym”

Het multifunctionele trainingssysteem, waarmee je pull-ups, chin-ups, sit-ups, arm- en schouderoefeningen kan doen. Het verstevigt en vormt je biceps, triceps, rug, schouder, borst en buikspieren. De stevige staalconstructie houdt zelfs tot 100kg aan gewicht.

image

5 Minute Shaper

Het alles in één complete lichaamsvormende toestel

Sit-ups zijn een zware belasting voor nek en rug en met een hometrainer worden alleen de benen getraind. Met de 5 Minute Shaper wordt het lichaam getransformeerd van slap naar stevig en strak Hij combineert cardio met lichaamsversteviging om snel vet te verbranden. Met de 5 Minute Shaper worden alle spiergroepen tegelijkertijd getraind. Met een simpele beweging wordt het gehele lichaam getraind, rug- en buikspieren, billen, benen en armen. De 5 Minute Shaper is geschikt voor alle fitnessniveaus.

image

Ons volledig assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl