Onze bestsellers Gadgets & Trends

Maak hieronder kennis met onze bestverkochte producten in de categorie Gadgets & Trends:

Scotts Bluf Lederen bloempot

Dé eyecatcher in je interieur!

De combinatie van het beste Italiaanse leer en de kunststof binnenpot zijn een geweldige aanwinst voor je interieur. De potten worden geheel geproduceerd in Nederland en zijn in diverse kleuren leverbaar.

image

Air Dragon

Draagbare luchtcompressor die je direct lucht geeft

Als je bandenspanning laag is, heb je een onmiddellijke oplossing nodig. Air Dragon geeft je direct lucht en er zijn geen batterijen voor nodig, alleen de 12V aansluiting in je auto! Air Dragon is gemakkelijk in gebruik en stopt automatisch bij de perfecte druk. Deze handcompressor heeft namelijk een ingebouwde digitale bandenspanningsmeter. Air Dragon is ook ideaal voor het oppompen van luchtbedden, ballen en zwembad speelgoed.

image

Climb Cart

Het boodschappenkarretje dat gemakkelijk over trappen kan

De Climb Cart heeft een robuuste constructie van roestvrijstalen buizen en kan ruim 30kg dragen. Dankzij het 6-wielenontwerp kan de lichtgewicht Climb Cart gemakkelijk over trappen getrokken worden.

image

Shark Gloves

Snijbestendige handschoenen

Het hanteren van scherpe voorwerpen, bijvoorbeeld in de keuken, kan gevaarlijk zijn. Een (snij)wond aan de handen is helaas zo gebeurd, maar dit risico is met Shark Gloves voorgoed voorbij! Shark Gloves zijn gemaakt van nylon vezels i.c.m. stalen vezels, hierdoor worden de handen effectief beschermd. Shark Gloves zijn gemakkelijk in gebruik, zoals gewone handschoenen, waardoor het product ook geschikt is voor het klussen!

image

Solar Animal Repeller

Houdt ongewenste, gevaarlijke en tuinvernietigende plagen uit de tuin

De dubbele luidspreker stuurt ultrasonische golven uit als ongewenste beesten, het beschermde gebied binnenkomen d.m.v. een infrarood bewegingsmelder die een gebied tot 10 meter bedekt. Ook maakt de Solar Animal Repeller gebruik van een Strobe lichtsignaal om dieren af te schrikken. Het apparaat werkt op zonne-energie, is weerbestendig en veilig voor het milieu. De infrarood sensoren werken dag en nacht tot een gebied tot wel 10 meter.

image

Riddex Plus Charge

Laat Riddex Plus Charge je ongedierte bestrijden

Riddex Plus Charge is gebaseerd op een technologie die digitale elektromagnetische pulsen gebruikt. Deze worden getransporteerd door de elektrische bedrading in de muren van je huis zodat het plaatsen bereikt waar kakkerlakken, spinnen, ratten en muizen leven en broeden. Voor extra gebruiksgemak is de Riddex Plus Charge voorzien van een extra contactdoos aan de zijkant en twee USB-poorten aan de andere kant. Bovendien bevat de Riddex Plus Charge ook een lichtblauw nachtlampje.

image

Magic Car Buddy

De oplossing om soepel uit de auto te stappen

Haak de Magic Car Buddy vast in het portier van je auto zodat het ondersteuning biedt tijdens het uitstappen. Het is een onmisbaar item in de auto. Ook kan de Magic Car Buddy als noodhamer of als gordelmes gebruikt worden en beschikt de Magic Car Buddy over een led lampje voor als het donker is!

image

SQUAT-N-GO

Zorgt voor een natuurlijke en gezonde toilethouding

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen zijn gemaakt om gehurkt te ontlasten. De Squat-n-Go zorgt voor de optimale hurkende positie! Ook vermindert de Squat-n-Go persen en verlicht constipatie. De 7-inch inklapbare kruk heeft een exclusief opvouwbaar ontwerp om snel en gemakkelijk op te bergen.

image

EM Mini Heater

Zorgt voor een aangename warmte op elke locatie met stopcontact!

Met de EM Mini Heater maak je het snel comfortabel warm. Steek het handige apparaat in het stopcontact en voel de warmte. De EM Mini Heater beschikt over een handige timerfunctie!

image

HD Mirror Cam

Handige spiegel met 350˚ roterende lens

De HD Mirror Cam plaats je eenvoudig over de huidige binnenspiegel in de auto d.m.v. twee meegeleverde rubber beugels. Het ingebouwde 2.5 inch LCD scherm is verwerkt in de spiegel. Tevens is de HD Mirror Cam uitgerust met een microfoon en luidspreker om alle geluiden uit de auto en omgeving op te nemen en af te spelen.

image

Blu Breeze

Creëer je eigen persoonlijke comfortzone

Blu Breeze transformeert verouderde en droge lucht direct in een heerlijke koele bries. Hij zuigt de droge lucht door het verdampingsfilter en zorgt voor bevochtigde en verfrissende lucht. Je kunt Blu Breeze overal mee naar toe nemen omdat deze compact, draagbaar en lichtgewicht is. Blu Breeze werkt op AA batterijen of met USB poort.

image

Ons volledig assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl