Onze bestsellers Gadgets & vrije tijd

Op het gebied van gadgets & vrije tijd zijn wij als groothandel altijd up-to-date. Het aanbod van producten in deze categorie wisselt dan ook regelmatig. Maak op deze pagina met onze bestverkochte gadgets aller tijden!

Ben je benieuwd naar ons gehele Gadgets & vrije tijd assortiment? Bekijk het op YelloWWeb.nl.

CLEAR VISION

Voor perfect zicht tijdens het autorijden

Door Clear Vision simpelweg met de handige clip aan de zonneklep te bevestigen, is deze op de gewenste hoogte te draaien. Het zorgt ervoor dat felle zon en tegenliggers met felle lichten worden tegengehouden. Ogen krijgen zo de rust die ze nodig hebben tijdens het autorijden. Clear Vision heeft twee schermen, het zwarte scherm voor overdag en het oranje scherm voor ’s avonds.

image

Big Vision Deluxe

Verhelderende bril met LED lamp vergroot 160%

Wanneer een leesbril niet meer voldoende helpt, helpt de Big Vision Glasses Deluxe. Deze vergrotende bril vergroot tot 160% en maakt alles wat te klein is scherp, helder en groter. Hiermee zie je gemakkelijk de kleine lettertjes in de krant of op je smartphone en ook precisie klussen zijn weer gemakkelijk uit te voeren. Dankzij de heldere LED lamp heb je bovendien ook onder slechte lichtomstandigheden goed zicht.

image

HD Glasses

Zonnebril speciaal ontwikkelt voor fel zonlicht

Het licht van de zon is vaak fel en als u een zonnebril opdoet wordt het zicht vaak slecht of donker. Met de HD glasses is dit verleden tijd. Deze zonnebril is speciaal ontwikkelt voor fel zonlicht. Normale zonnebrillen verdonkeren uw zicht, maar de HD Glasses verscherpt juist uw zicht en gaat fel zonlicht tegen. De bril is super handig, hij past zelfs over een normale bril heen! Zo hoeft u geen zonnebril op sterkte te kopen maar alleen een HD Glasses!

image

Lizard Cam

Flexibel klus-hulpje

Zit je wasbak verstopt? Heb je een defect tussen een wirwar van kabels in huis? De Lizard Cam is een waterproof micro inspectie camera die ervoor zorgt dat jij zelfs in de allerkleinste hoekjes en gaatjes kunt kijken. Plekken waar jij met het blote oog niet kunt komen, zijn voor de Lizard Cam geen probleem! Deze microcamera is bevestigd aan het eind van een lange, flexibele kabel. Bovendien bevat de camera een lampje, zodat je ook in het donker goed zicht hebt. Handig tijdens bijvoorbeeld reparatieklussen op lastige plekken!

image

Card Guard

Portemonnee met RFID-werende technologie

De Card Guard is een handige pasjeshouder die ervoor zorgt dat je pasjes beschermd zijn tegen diefstal. De aluminium RFID-werende behuizing maakt het dieven onmogelijk om bij jouw bankgegevens te komen. Bovendien beschermt de aluminium behuizing je pasjes ook tegen buigen en breken. Naast 6 pasjes kun je in deze portemonnee ook briefgeld en andere papieren kwijt.

image

Ons volledig assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl