Onze bestsellers Gadgets & Trends

Op het gebied van gadgets & trends zijn wij als groothandel altijd up-to-date. Het aanbod van producten in deze categorie wisselt dan ook regelmatig. Maak op deze pagina met onze bestverkochte gadgets aller tijden!

Fast Heater mini

Zorgt voor een aangename warmte op elke locatie met stopcontact!

Compact, makkelijk in gebruik en héél fijn voor de wintermaanden: dat is de Fast Heater. Deze draadloze plug-in mini heater neem je makkelijk overal mee naar toe dankzij het kleine formaat – geen gesleep meer met grote, zware heaters dus!. Je plugt hem in het stopcontact en ta-da, hij verwarmt de ruimte voor je.

image

Ultra Chill Deluxe

Een air cooler, luchtbevochtiger en luchtverfrisser in 1!

De Ultra Chill Deluxe Air Cooler is ontworpen om verkoeling te geven. Het kent een hoogfrequent ultrasoon oscillatie principe met als gevolg dat er een frisse en zuivere lucht in de ruimte ontstaat. Het water wordt in ultrafijne deeltjes vernevelt en wordt dankzij de verdampingstechnologie verspreidt door de ruimte.
Ultra Chill Deluxe 3-in-1 koelt, bevochtigd en/of verstuift ook een geur. U kunt uw favoriete etherische olie toevoegen aan de ventilator waardoor de ruimte een aangename geur krijgt.

image

Card Guard

Portemonnee met RFID-werende technologie

De Card Guard is een handige pasjeshouder die ervoor zorgt dat je pasjes beschermd zijn tegen diefstal. De aluminium RFID-werende behuizing maakt het dieven onmogelijk om bij jouw bankgegevens te komen. Bovendien beschermt de aluminium behuizing je pasjes ook tegen buigen en breken. Naast 6 pasjes kun je in deze portemonnee ook briefgeld en andere papieren kwijt.

image

Couch Coat

Een beschermende jas voor je bank!

Word jij ook zo moe van al die hondenharen, pluisjes en vlekken op je bank? Er is nu een simpele en snelle oplossing: Couch Coat! Deze grote deken, of grand foulard, leg je gemakkelijk over de hele bank. Hij beschermt je bank tegen viezigheid en haren. De ene zijde van de Couch Coat is beige en de andere chocoladebruin. Zo kun je gemakkelijk afwisselen in kleur!

image

CLEAR VISION

Voor perfect zicht tijdens het autorijden

Door Clear Vision simpelweg met de handige clip aan de zonneklep te bevestigen, is deze op de gewenste hoogte te draaien. Het zorgt ervoor dat felle zon en tegenliggers met felle lichten worden tegengehouden. Ogen krijgen zo de rust die ze nodig hebben tijdens het autorijden. Clear Vision heeft twee schermen, het zwarte scherm voor overdag en het oranje scherm voor ’s avonds.

image

Fix Tape

Elke reparatie zo gefikst!

Een leuk, scheur of gat heb je razendsnel gefikst met Fix Tape. Deze extra sterke waterdichte tape is ideaal voor reparaties en klusjes in en om het huis. Fix Tape is geschikt voor bijna elk oppervlak en is bestand tegen hitte, kou en vocht. Of het nu gaat om een reparatie binnen of buiten: met Fix Tape is het zo gefikst!

image

Lizard Cam

Flexibel klus-hulpje

Zit je wasbak verstopt? Heb je een defect tussen een wirwar van kabels in huis? De Lizard Cam is een waterproof micro inspectie camera die ervoor zorgt dat jij zelfs in de allerkleinste hoekjes en gaatjes kunt kijken. Plekken waar jij met het blote oog niet kunt komen, zijn voor de Lizard Cam geen probleem! Deze microcamera is bevestigd aan het eind van een lange, flexibele kabel. Bovendien bevat de camera een lampje, zodat je ook in het donker goed zicht hebt. Handig tijdens bijvoorbeeld reparatieklussen op lastige plekken!

image

Air Dragon

Draagbare luchtcompressor die je direct lucht geeft

Als je bandenspanning laag is, heb je een onmiddellijke oplossing nodig. Air Dragon geeft je direct lucht en er zijn geen batterijen voor nodig, alleen de 12V aansluiting in je auto! Air Dragon is gemakkelijk in gebruik en stopt automatisch bij de perfecte druk. Deze handcompressor heeft namelijk een ingebouwde digitale bandenspanningsmeter. Air Dragon is ook ideaal voor het oppompen van luchtbedden, ballen en zwembad speelgoed.

image

Ons volledig assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl