Onze bestsellers Tuin & Vrije tijd

Maak hieronder kennis met onze bestverkochte producten in de categorie Tuin & Vrije tijd:

Magic Paint Pro

Geen druppels en spetters meer!

Met de Magic Paint Pro voorkom je druppels en spetters verf zoals dat nog weleens met ouderwetse rollers of kwasten kan gebeuren. Doordat de Magic Paint Pro gemakkelijk in gebruik is, kan iedereen er mee overweg en je bent in een fractie van de tijd klaar! De losse pads zijn te reinigen met water en kunnen vervolgens hergebruikt worden.

image

UNIVERSAL ANIMAL REPELLER

Zeg gedag tegen ongedierte in de tuin!

Last van ongedierte dat de hele tuin verwoest? De Universal Animal Repeller houdt voortaan het ongedierte uit de tuin, op een gezonde, milieuvriendelijke manier. De Universal Animal Repeller zendt zodra het ongedierte signaleert ultrasonische golven uit. Deze zijn voor het menselijke gehoor niet te horen, maar zijn wel hoorbaar voor muizen, konijnen, katten, eekhoorns, herten en ander ongedierte. Hierdoor zullen ze geen stap meer in de tuin durven te zetten.

image

Scotts Bluf Lederen schort

Ideaal voor een zomerse of winterse BBQ!

Deze hoogwaardige, lederen barbecue- en kookschorten zijn vervaardigd in Nederland. De schort biedt plaats aan drie gereedschappen om de BBQ belevenis compleet te maken! De lederen barbecueschort van Scotts Bluf voorkomt o.a. spetters op kleding tijdens het barbecueën. De nekriem is eenvoudig verstelbaar zodat de schort prettig om de nek hangt. De Scotts Bluf schort is gemaakt van echt rundleder en is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

image

Miracle Door

Laat frisse lucht binnen en houdt insecten buiten

Houd je ook van frisse lucht in huis, maar houd je insecten en andere ongewenste gasten liever buiten? Dan is de Miracle Door een echte must. Deze revolutionaire magnetische hordeur is gemaakt van duurzaam nylon gaas en wordt geleverd met 18 strategisch geplaatste magneten die ervoor zorgen dat de hordeur op zijn plaats gehouden wordt.

Jijzelf, je kinderen, gasten en zelfs je huisdieren kunnen nog altijd gemakkelijk naar binnen én naar buiten. Nadat je door de hordeur bent gegaan, sluit de Miracle Door automatisch zodat insecten geen kans krijgen om binnen te komen. De Miracle Door is geschikt voor alle typen deuren en is gemakkelijk te monteren zonder dat het deurkozijn beschadigd wordt.

image

Night Stars

Direct genieten van prachtige verlichting en een gezellige sfeer

Laser Light – Night Stars is een decoratieve laser projector die ideaal is voor zowel binnen als buiten! De projector is makkelijk te plaatsen in de tuin, bij de schuur, bij het zwembad of onder de veranda. Ook erg leuk om binnen te gebruiken op bijvoorbeeld een dansvloer. Omdat de Night Stars Laser Light tegen water kan is het de ideale vervanger voor de kerstverlichting. In verschillende soorten verkrijgbaar, met of zonder afstandsbediening.

image

Pocket Hose

Eén van de slimste tuinslangen op de markt!

Niet langer met die vervelende en zware tuinslang in de weer, die altijd maar blijft rondslingeren in uw tuin of garage. De Pocket Hose is licht en handig en neemt zeer weinig plaats in beslag. Het in één van de slimste waterslangen op de markt! Dankzij de druk van het water kan de Pocket Hose slang eenvoudig en snel, tot wel drie keer zijn oorspronkelijke grootte aannemen. Na gebruik zal de slang dankzij de elastische samenstelling, weer zijn oorspronkelijke vorm aannemen.

image

Bekijk ons volledige assortiment
op YelloWWeb.nl