Onze Bioenergiser producten

Maak hieronder kennis met de bestsellers van Bioenergiser. Bioenergiser is leverancier van LegEx en Circulation Maxx (Reviver). Deze innovatieve hulpmiddelen werken als een elektrische spierstimulator en zijn speciaal ontwikkeld om de bloedcirculatie in je benen, voeten en hele lichaam te bevorderen. Geen vermoeide en pijnlijke benen meer! Gebruik de beentrainer tijdens het werk of als je even op de bank zit, wanneer je maar wilt.

LegEX Beentrainer met afstandsbediening

Houdt je spieren actief zonder moeite

Houd je beenspieren actief zonder er zelf voor te hoeven bewegen. Je plaatst je voeten op de pedalen, die vervolgens heen en weer glijden. Het is net een rustige wandeling. Ideaal voor mensen die niet (meer) zo mobiel zijn.

image

Circulation Maxx ReviverĀ  Spierstimulator

Helpt bij gezwollen enkels of voeten, een slechte doorbloeding of andere nare kwaaltjes

Doormiddel van elektrische impulsen wordt de bloedsomloop aangewakkerd en de aanvoer van zuurstofrijkbloed bevorderd. Dit wordt EMS: Electronic Muscle Stimulation genoemd.

image

Circulation Maxx Leg Revitaliser

Verbetert de doorbloedig door middel van elektrische impulsen

Verminder pijn, gezwollen voeten, enkels en verbeter de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen met EMS. De Circulation Maxx Leg Revitaliser heeft 25 verschillende therapieprogramma’s en 4 zelfklevende gelpads voor je rug of schouders.

image

Bioenergiser Vibration Leg Trainer

Een ontspannende acupressuur massage thuis voor benen, voeten en rug

Met keuze uit 5 programma’s en 20 snelheden kun je het apparaat helemaal instellen naar jouw wens. Ook kun je als extra ontspanning de acupressuur massagekoppen aanzetten, voor een heerlijke voetmassage.

Ook verkrijgbaar in het zwart.

image

KLANT WORDEN?

Wil je klant worden bij Orange Planet en wens je meer informatie?
Bel 0162 38 44 22 of stuur een mail naar [email protected]

AL KLANT?

Ben je reeds klant bij Orange Planet?
Bestel je Bioenergiser artikelen op onze B2B Portal YelloWWeb.nl