“You don’t have to be crazy to work here.
We’ll train you”

Vacatures

Ook werken bij Orange Planet?

Wil je ook werken in een jong en dynamisch bedrijf?
Zoek niet verder, wij hebben namelijk de volgende vacature voor je:

JUNIOR CONTENT MARKETEER

Functiegroep: Marketing
Aantal uur: 32-40 uur
Locatie: Dongen
Sluitdatum 01-10-2018

Organisatieomschrijving:
Orange Planet is misschien wel de meest  dynamische groothandel van Nederland. Unieke artikelen worden vanuit Dongen geleverd aan alle bekende webwinkels in Nederland zoals Coolblue, Bol.com, Wehkamp en Blokker.  Maar ook ver buiten de Nederlandse grens vinden de goederen van Orange Planet gretig aftrek. Van flexibele tuinslang tot Star Shower Laser Light, van Artisjok Afslankdrankje tot Slakkencrème.
Heb je enige ervaring als Content Marketeer of heb je net een marketing opleiding afgerond en ben je op zoek naar een Junior Content Marketeer functie, dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken!

Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar een leergierige, proactieve Junior Content Marketeer met gevoel voor taal en copywriting. Je creativiteit wend je aan voor het vinden van oplossingen en nieuwe invalshoeken om content te creëren middels een wijze van communiceren die aansluit op de behoefte van de doelgroep.

Belangrijkste taken:
• Hands on uitvoeren van online marketing werkzaamheden van de verschillende producten.
• Plaatsen van content op verschillende websites en marketing portals.
• Aan de slag gaan met zoekmachines marketing maar ook andere bredere online marketing werkzaamheden.
• Optreden als aanspreekpunt voor content vraagstukken binnen de organisatie.
• Te zijner tijd bedenken van eventuele online campagnes/advertenties en de effectiviteit daarvan monitoren.

Wij vragen:
• Een afgeronde MBO opleiding richting Marketing, Communicatie of e-commerce.
• Aantoonbare online affiniteit.
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
• Sociaal en communicatief vaardig.
• Proactief en klantgericht.

Wij bieden:
• Een nieuwe marketingfunctie (32-40 uur per week) binnen een klein (10 vaste krachten) maar dynamisch bedrijf met leuke collega’s.
• Een contract voor bepaalde tijd (met perspectief op een dienstverband voor onbepaalde tijd).
• Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Een leuke personeelskorting op alle artikelen en met regelmaat een vrijdagmiddagborrel en barbecue.

Ben je serieus geïnteresseerd, stuur dan je CV + brief met motivatie èn pasfoto naar Brigitte Greeve, Personeelszaken, email: brigitte@orangeplanet.nl. We informeren je z.s.m. of je geselecteerd bent voor een eerste gesprek. Voor meer informatie over de functie kun je op werkdagen telefonisch contact opnemen met Ralf Witlox: 0162 38 44 22.

Bloggers & Vloggers wanted

Ben je net als wij gek op grappige en originele cadeaus? Wil jij de leukste gadgets gratis testen? En heb je een blog of YouTube-kanaal waarop je regelmatig nieuwe dingen publiceert? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Orange Planet is een groothandel met meer dan 500 unieke artikelen in het assortiment. Van grappige fitnesstoestellen tot Health & Beauty producten en van huishoudelijke artikelen tot originele gadgets. We werken regelmatig samen met bloggers en vloggers en vinden dit erg leuk. Heb jij een blog of een YouTube-kanaal en wil je onze producten testen? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken hoe we een leuke samenwerking aan kunnen gaan. Meld je snel aan!

Stagiaires wanted

Op zoek naar een leuke stageplaats met veel afwisselende werkzaamheden?

 

Wil jij stage lopen in een klein, dynamisch bedrijf met veel afwisselende mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Orange Planet is een groothandel met meer dan 500 unieke artikelen in het assortiment. Van grappige fitnesstoestellen tot Health & Beauty producten en van huishoudelijke artikelen tot originele gadgets.

Orange Planet is gecertificeerd als praktijkopleider bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Als erkend leerbedrijf willen wij graag onze bijdrage doen. Kijk op s-bb.nl voor meer informatie.

Weten welke stageplaatsen Orange Planet op dit moment heeft? Kijk op stagemarkt.nl en misschien zien we jou dan wel bij Orange Planet.

"Sales go up and down, service stays forever"