“You don’t have to be crazy to work here.
We’ll train you”

Vacatures

Ook werken bij Orange Planet?

Wil je ook werken in een jong en dynamisch bedrijf?
Zoek niet verder, wij hebben namelijk de volgende vacature voor je:

Online Marketeer

Functiegroep: Marketing
Aantal uur: 32-40 uur
Locatie: Dongen
Sluitdatum 15-09-2019

Houd jij van verantwoordelijkheid? Werk je nu nog in een team maar wil je vanaf morgen zelf je campagnes opzetten. Barst je van de kennis en wil je deze graag in uitvoering brengen. Dan ben je bij Orange Planet op je plek.

 

Orange Planet is misschien wel de meest dynamische groothandel van Nederland. Unieke artikelen worden vanuit Dongen geleverd aan alle bekende webwinkels in Nederland zoals Coolblue, bol.com, Wehkamp en Blokker. Maar ook ver buiten de Nederlandse grens vinden de goederen van Orange Planet gretig aftrek. Van flexibele tuinslang tot Iron Gym Deurtrainer, van HD Mirror cam tot Slakkencrème.

Over de functie
Orange Planet is op zoek naar een online marketeer met minimaal 2-3 jaar werkervaring in een fulltime online marketing functie! Als online marketeer ben je full time verantwoordelijk voor de SEO resultaten, de Google AdWords-campagnes en alle content en social media campagnes van onze unieke producten.

We zoeken een online marketeer die:
• gewoon heel goed zelfstandig kan werken
• een spin in het web is in de organisatie op het gebied van marketing
• veel kennis heeft van vrijwel alle aspecten van online marketing
• nooit uitgeleerd raakt
• het leuk vindt om te sparren met collega’s over producten, ideeën en strategieën
• mee kan denken hoe we producten het beste in de markt kunnen zetten
• ook op strategisch niveau mee wil denken en de juiste oplossing bij de juiste doelstelling begrijpt
• niet bang is om zijn/haar mening te geven en deze te onderbouwen
• kritisch naar zijn/haar eigen werk kan kijken
• veel initiatief neemt
• sterk en efficiënt communiceert
• Google AdWords kent
• B2C campagnes kan opzetten op social media en web
• landingpagina’s kan opzetten

Wat bieden wij?
Nou, een héle leuke fulltime baan in een heel leuk team! Je salaris is marktconform. Een nieuwe marketingfunctie om onze groei verder voort te zetten.

Ben je serieus geïnteresseerd, stuur dan je CV + brief met motivatie uiterlijk vòòr 15 september a.s. naar Brigitte Greeve, HR Manager, email: brigitte@orangeplanet.nl. We informeren je uiterlijk 24 september a.s. als je geselecteerd bent voor een eerste gesprek.

Bloggers & Vloggers wanted

Ben je net als wij gek op nieuwe producten? Wil jij de leukste gadgets gratis testen? En heb je een blog of YouTube-kanaal waarop je regelmatig nieuwe dingen publiceert? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Orange Planet is een groothandel met meer dan 500 unieke artikelen in het assortiment. Van fitnesstoestellen tot beauty producten en van huishoudelijke artikelen tot originele gadgets. We werken regelmatig samen met bloggers en vloggers om onze producten te promoten. Heb jij een blog of een YouTube-kanaal en wil je onze producten testen? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken hoe we een leuke samenwerking aan kunnen gaan. Meld je snel aan!

Stagiaires wanted

Op zoek naar een leuke stageplaats met veel afwisselende werkzaamheden?

 

Wil jij stage lopen in een klein, dynamisch bedrijf met veel afwisselende mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Orange Planet is een groothandel met meer dan 500 unieke artikelen in het assortiment. Van grappige fitnesstoestellen tot Health & Beauty producten en van huishoudelijke artikelen tot originele gadgets.

Orange Planet is gecertificeerd als praktijkopleider bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Als erkend leerbedrijf willen wij graag onze bijdrage doen. Kijk op s-bb.nl voor meer informatie.

Weten welke stageplaatsen Orange Planet op dit moment heeft? Kijk op stagemarkt.nl en misschien zien we jou dan wel bij Orange Planet.