“You don’t have to be crazy to work here.
We’ll train you”

Vacatures

Ook werken bij Orange Planet?

Wil je ook werken in een jong en dynamisch bedrijf en zet jij je graag volledig in om klanten de beste service te verlenen?

Zoek dan niet verder; wij hebben de juiste vacature voor jou:

Customer Service Medewerker

Functiegroep: Customer Service
Aantal uur: 32 - 40 uur
Locatie: Dongen
Sluitdatum 15-07-2020

Wie zijn wij

Orange Planet is misschien wel de meest dynamische groothandel van Nederland. Unieke artikelen worden vanuit Dongen geleverd aan alle bekende webwinkels in Nederland zoals Coolblue, Bol.com, Wehkamp en Blokker. Maar ook ver buiten de Nederlandse grens vinden de goederen van Orange Planet gretig aftrek. Van flexibele Tuinslang, fitnesapparatuur tot Star Shower Laser Light, van Artisjok Afslankdrankje tot Slakkencrème.

Functie omschrijving

Wij hebben inmiddels al heel veel klanten blij mogen maken met onze producten en wij willen graag iedereen kunnen voorzien van advies en hun gestelde vragen beantwoorden. Om deze reden zijn wij op zoek naar een fulltime Customer Service medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de klantenservice van Orange Planet. Je zult gebeld worden met de meest uiteenlopende vragen over onze producten, bestellingen, retouren, product onderdelen, beschikbaarheid en nog veel meer. Je bent iedere dag met mensen in contact. Daarom is het belangrijk dat je van klantcontact houdt en je positiviteit en klantgerichtheid ademt.

 Jouw belangrijkste taken zijn:  

 • Consumentenvragen (die telefonisch/per mail/via social media/online platforms binnenkomen) zelfstandig en netjes afhandelen
 • Administratief verwerken van binnenkomende consumenten en klanten telefoontjes
 • Retouren behandelen en zorgdragen voor een juiste afhandeling
 • Verkoopkanalen voorzien van juiste productinformatie (bijv. Bol.com)
 • Maandfacturen verwerken van Bol.com en evt. andere platformen
 • In samenwerking met Front Office parttime zorgdragen voor de verwerking van binnenkomende consumentenorders

 Functie eisen:

 • Een relevante opleiding op MBO niveau of vergelijkbare werkervaring
 • Je hebt enkele jaren ervaring in Customer Care
 • Je bent communicatief ijzersterk
 • Je bent positief, enthousiast en oplossingsgericht
 • Je bent veelzijdig, stressbestendig en flexibel
 • Kennis van MS Office; met name Excel, Word en Outlook
 • Ervaring met Exact online is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, je schrijft foutloos

  Wij bieden:

 • Een dynamische en ondernemende werkomgeving
 • Een veelzijdige en uitdagende functie, waarin jij degene bent die onze klanten helpt met al hun vragen
 • Goede arbeidsvoorwaarden afgestemd op kennis, niveau en ervaring

Solliciteren

Ben je serieus geïnteresseerd en voldoe je aan alle bovenstaande criteria? Stuur dan je CV + brief met motivatie en foto uiterlijk voor 15 juli a.s. naar Brigitte Greeve, HR Manager, [email protected]

 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bloggers & Vloggers wanted

Ben je net als wij gek op nieuwe producten? Wil jij de leukste gadgets gratis testen? En heb je een blog of YouTube-kanaal waarop je regelmatig nieuwe dingen publiceert? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Orange Planet is een groothandel met meer dan 500 unieke artikelen in het assortiment. Van fitnesstoestellen tot beauty producten en van huishoudelijke artikelen tot originele gadgets. We werken regelmatig samen met bloggers en vloggers om onze producten te promoten. Heb jij een blog of een YouTube-kanaal en wil je onze producten testen? Vul onderstaand formulier in en wij bekijken hoe we een leuke samenwerking aan kunnen gaan. Meld je snel aan!

Stagiaires wanted

Op zoek naar een leuke stageplaats met veel afwisselende werkzaamheden?

 

Wil jij stage lopen in een klein, dynamisch bedrijf met veel afwisselende mogelijkheden? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Orange Planet is een groothandel met meer dan 500 unieke artikelen in het assortiment. Van grappige fitnesstoestellen tot Health & Beauty producten en van huishoudelijke artikelen tot originele gadgets.

Orange Planet is gecertificeerd als praktijkopleider bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB).

Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan.

Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben. Als erkend leerbedrijf willen wij graag onze bijdrage doen. Kijk op s-bb.nl voor meer informatie.

Weten welke stageplaatsen Orange Planet op dit moment heeft? Kijk op stagemarkt.nl en misschien zien we jou dan wel bij Orange Planet.