Referenties

We zijn trots op onze relaties

Loyaal zijn aan je leveranciers en klanten zorgt voor een hechte band. Een band waarbij samen ondernemen voorop staat. Dat zorgt voor een product en service van topkwaliteit.

Orange Planet maakt keuzes voor de lange termijn, waarin het merk, het product en de mens altijd centraal staan. Hieraan doen we geen concessies. We laten je graag kennismaken met enkele van onze relaties:

FUN EXPERTS

Chris Donkers

Ooit begonnen als een bedrijf met een specialisatie in mascottes,
maar inmiddels veel meer dan dat. Fun Experts ontwikkelde voor
Orange Planet de Orange Donkey mascotte.

Donkers: “Wat begon als de aanschaf van een Orange Donkey mascottekostuum, transformeerde langzaam in een samenwerking waarbij Orange Planet promotie maakte met de mascotte, of goede doelen ondersteunde. Aan de andere kant is de Orange Donkey ook voor ons een uithangbord, om te tonen hoe een mascotte effectief ingezet kan worden. Door de samenwerking is er een win-win situatie ontstaan ten bate van de promotie van beide bedrijven. En niet geheel onbelangrijk, worden er goede doelen ondersteund vanuit het Orange Donkey concept!”

DHL

Lars Hermsen

DHL Parcel biedt Orange Planet oplossingen voor verzending van pakketten binnen Nederland en naar overige Europese landen, voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

Hermsen: “Het succes van Orange Planet is te danken aan het feit dat ze streven om het eenvoudiger te maken voor haar klanten. Niet alleen biedt Orange Planet een breed scala aan diensten en producten, maar kunnen ze ook de volledige supply chain beheren, waardoor hun zakenpartners succesvoller zijn. Wij als DHL delen deze ambitie en staan voor dezelfde uitdagingen in deze veeleisende handelsomgeving. Wij overwinnen deze uitdagingen zijn flexibel, transparant en innovatief.”

Vitaminstore

Alain Vermeulen

Vitaminstore is dé moderne health specialist. Met al meer dan 33 winkels verspreid door Nederland is er altijd wel een Vitaminstore in de buurt. Natuurlijk kun je ook eenvoudig en snel al onze producten online bestellen!

Vermeulen: “Orange Planet is voor ons de ideale partner voor populaire gezondheidsproducten
die vaak op televisie worden gepromoot.”

Bioenergiser

Marcel Bennett

Bioenergiser is een direct response marketing bedrijf in Groot-Brittannië dat consumentenproducten ontwikkelt, vermarkt en distribueert, met een bewezen track record van ongeveer 35 jaar. Bioenergiser biedt wereldwijd succesvolle producten aan tv, retail, online en postorderorganisaties aan. Ze streven ernaar om innovatieve producten te leveren met unieke kenmerken. Bioenergiser is leverancier van Circulation Maxx, een product dat geclassificeerd is als medisch apparaat en één van Orange Planet’s bestverkochte producten.

Bennett: “Bioenergiser Ltd werkt zo’n 10 jaar met Orange Planet samen. Wij leveren elkaar producten uit waarmee we een aantal aanzienlijke omzet en successen hebben behaald. De service die we ontvangen bij het verwerken van onze bestellingen is geweldig. Kwaliteit is wat nodig is en zeker door Orange Planet geleverd wordt. Goede communicatie is in elk bedrijf essentieel en ik weet dat we dit van beide kanten in overvloed hebben. Onze activiteiten groeien elk jaar en ik weet zeker dat we verder kunnen bouwen en samen een mooie toekomst hebben.”