“We are proud of everything we do and we are dedicated
to doing more”

VISIE & MISSIE

Wij geloven in unieke, kwalitatieve en eerlijke producten voor iedereen. In een wereld die continue veranderd zullen we moeten blijven innoveren om onze klanten te kunnen blijven adviseren. Wij zetten de klant centraal. Vertrouwen, respect, samenwerken en het delen van onze kennis vinden wij daarom belangrijk. Als bedrijf geven wij aandacht aan maatschappelijke verantwoordelijkheden die een positieve bijdrage leveren aan de wereld om ons heen. Op deze manier blijven we werken aan verbetering, in en om ons bedrijf heen.

PLUSPUNTEN

Doen wat je belooft

SERVICE
Bereikbaar, snel, juiste kennis in huis, vriendelijk

  KWALITEIT
Al onze producten worden voor verkoop beoordeeld
door onze kwaliteitsafdeling

UNIEK
Nieuw, vooruitstrevend, goed beeld- en videomateriaal

VOORRAAD
Eigen magazijn in Dongen, dichtbij de haven van Rotterdam

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Orange Planet wil Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en zo verantwoordelijkheid dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. Wist je dat Orange Planet 90% van het oud karton hergebruikt? Met onze easypack machine verwerken we ons oud karton tot ‘in de box’ opvulmateriaal om onze goederen te beschermen tijdens transport. Ook wordt plastic, karton en restafval gescheiden tijdens het proces. Orange Planet is als producent ingeschreven bij Wecycle.

Referenties

brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1

YelloWWeb.nl

Sharing is caring

Ben jij als webwinkel, retailer of mailorderbedrijf op zoek naar een betrouwbare leverancier, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Onze klanten krijgen via YelloWWeb.nl toegang tot alle productinformatie en kunnen daar gemakkelijk een order plaatsen. Bovendien ontvang je als klant een feed die je in je eigen website kunt integreren zodat je voorraad altijd up-to-date is.

play

Warehouse & Fulfilment

Met een eigen magazijn leveren we snel en voldoen we aan de wensen van onze klanten.

Inpakken, ompakken en samenstellen zijn termen die dagelijkse kost zijn. Door samen te werken met logistieke service verleners kunnen we onze belofte dagelijks waarmaken. Als retailer of e-tailer heb je behoefte aan goed op elkaar afgestemde logistieke diensten voor je webwinkel en je ‘stenen’ winkels. In de steeds complexer wordende logistiek achter webwinkels is Orange Planet bereid om je de helpende hand te bieden. We bieden jou: ervaring, kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. We bieden diverse oplossingen waardoor jij je op basis van je logistieke performance kunt onderscheiden.

Voor veel (beginnende) ondernemers die graag een webwinkel willen beginnen is het dropshipping principe ideaal. Je zet de producten van Orange Planet op jouw website en bepaalt zelf de verkoopprijs. Wij leveren daarna de producten direct aan jouw klanten!

Opslag, internationale distributie, voorraad, orderpicken, verpakken, personalisering, transport en traceren behoren allemaal tot onze fulfilment dienstverlening. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!