“Products are made in the factory,
brands are created
in the mind”

Merken

Orange Planet heeft een ruim assortiment producten van verschillende topmerken. Op deze pagina vind je meer informatie over onze belangrijkste merken en hun producten.

Just Vegan

Kook duurzaam, veganistisch en vetvrij

Just Vegan is een merk dat staat voor duurzaamheid. Alle producten zijn  geïnspireerd op de natuur en worden gemaakt van 100% vegan materialen. Ook is de keukencollectie voorzien van een plantaardige antiaanbaklaag, wat het koken nog makkelijk maakt!

Cubii

Get fit terwijl je zit

Cubii is een merk dat beentrainers produceert. De beentrainers zijn zo ontwikkeld dat je ze overal en op ieder moment kunt gebruiken. Het biedt de mogelijkheid je dagelijkse routine en bewegingsdoelen te combineren! Je kunt bijvoorbeeld achter je bureau werken en tegelijkertijd je stappendoel van de dag behalen.

ORANGE CARE

Een unieke lijn van beautyproducten

Orange Planet heeft een aantal juweeltjes ontwikkeld op het gebied van huidverzorging gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Deze producten zijn op de markt gebracht onder de merknaam Orange Care. Ook zijn deze producten grotendeels geproduceerd binnen de Europese Unie.

ORANGE DONKEY

Onze private label gadgets lijn

In het assortiment van Orange Donkey vind je handige, innovatieve gadgets. De producten zijn vernieuwend en van uitstekende kwaliteit. Van de Fresh Air Ball luchtbevochtiger tot een aluminium pasjeshouder – Orange Donkey heeft het!

CATEGORIEËN

brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1

Orange Gym

Maakt bewegen leuk!

Orange Gym is het fitnessmerk van Orange Planet. Deze fitnessproducten zijn vernieuwend en zorgen ervoor dat je een intensieve workout kunt doen. Je fitnessdoelen bereiken wordt een eitje met de fitnessapparaten van Orange Gym!

KONBANWA PILLOW

Goede nacht

Konbanwa is Japans voor ‘goede nacht’, en dat is ook precies wat deze lijn van hoofdkussens je gaat bezorgen. De kussens van Konbanwa Pillow zijn alles behalve standaard. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de perfecte ondersteuning te bieden tijdens je slaap, zodat je uitgerust wakker wordt. Konbanwa Pillow heeft voor iedereen een geschikt kussen!

Iron Gym

Get strong… Get ripped… Quick!

Als exclusieve Iron Gym distributeur voor de Benelux biedt Orange Planet een uitgebreid assortiment aan producten van dit fitnessmerk aan. In het assortiment bevindt zich natuurlijk de bekende Iron Gym deurtrainer, maar ook buikspierwielen, kettlebells, dumbbells, fitnessballen, yogamatten en nog veel meer!

Wonder Core

Train je hele lichaam – vanuit huis!

Wonder Core is een fitnessmerk met kwalitatief hoogstaande producten, ontworpen om thuis te gebruiken. Met de producten kun je gemakkelijk en comfortabel je hele lichaam trainen. Wonder Core heeft een uitgebreid assortiment aan producten die geschikt zijn voor elk fitnesslevel!