“Products are made in the factory,
brands are created
in the mind”

Merken

Orange Planet heeft een ruim assortiment producten van diverse topmerken.

ORANGE CARE

Een unieke lijn van beautyproducten

Orange Planet heeft een aantal juweeltjes ontwikkeld op het gebied van huidverzorging gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Ook zijn deze producten grotendeels geproduceerd binnen de Europese Unie.

ORANGE DONKEY

Onze private label gadgets lijn

Gegarandeerde verkopen in hoog volume.
Allen verpakt in een mooie full colour retailverpakking.

Orange Moovz

Orange Moovz ontwikkelt eersteklas fitnessapparatuur die complete Health & Fitness belevingen geven wereldwijd. Ze helpen om fitness doelen te bereiken.

KONBANWA

Goede nacht

Konbanwa betekent “Goede Nacht” in het Japans en met deze lijn hoofdkussens heb je gegarandeerd een goede nachtrust. Niets is standaard met deze lijn van hoofdkussens. Plastic buisjes en bolletjes, Cassia zaden, Kapok, vezels of  Micropedic-parels, we hebben een uniek kussen voor iedereen.

CATEGORIEËN

brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1

Iron Gym

Get strong… Get ripped… Quick!

Iron Gym is het multifunctionele (deur)trainingssysteem waarmee je pull-ups, chin-ups, sit-ups, arm- en schouderoefeningen doet.

Maar Iron Gym is meer!
Orange Planet biedt, als exclusieve distributeur voor de Benelux, een zeer uitgebreid assortiment van Iron Gym workoutartikelen: Kettlebells, yogamatten, springtouwen, massagerollers en nog veel meer.

Zumba

De ideale workout om je conditie te verbeteren door te dansen

Neem je lichaam thuis onder handen met trainingen en verbrand calorieën met Zumba Step. Tevens heeft Orange Planet diverse Zumba cd’s en Zumba kleding in het assortiment.

Wonder Core

De ultieme Total Core Workout

Wonder Core is de revolutionaire doorbraak voor de fitness ontworpen voor je gehele core met name je middelste, onderste en schuine buikspieren. Wonder Core is zo effectief dat je sterke, sexy sixpack abs zult krijgen die je altijd al hebt gewild.

PackMate

Dé oplossing tegen ruimtegebrek in de kast, onder het bed en in de koffer

Plaats alles wat je wilt opbergen in de PackMate, sluit de zak en zuig de lucht eruit. Hierdoor trekt de zak vacuüm en zal hij alleen nog maar ruimte innemen die hij echt nodig heeft. Alles in de zak is beschermd tegen iedere vorm van stof, schimmel en vocht, waardoor PackMate ideaal is voor in de camper, caravan of boot. Uiteraard eenvoudig herbruikbaar.

"Een hokje is zo erg nog niet, als iedereen erin mag"