“Products are made in the factory,
brands are created
in the mind”

Merken

Orange Planet heeft een ruim assortiment producten van verschillende topmerken. Op deze pagina vind je meer informatie over onze belangrijkste merken en hun producten.

ORANGE CARE

Een unieke lijn van beautyproducten

Orange Planet heeft een aantal juweeltjes ontwikkeld op het gebied van huidverzorging gebaseerd op natuurlijke ingrediënten. Deze producten zijn op de markt gebracht onder de merknaam Orange Care. Ook zijn deze producten grotendeels geproduceerd binnen de Europese Unie.

ORANGE DONKEY

Onze private label gadgets lijn

In het assortiment van Orange Donkey vind je handige, innovatieve gadgets. De producten zijn vernieuwend en van uitstekende kwaliteit. Van de Fresh Air Ball luchtbevochtiger tot een aluminium pasjeshouder – Orange Donkey heeft het!

Orange Gym

Maakt bewegen leuk!

Orange Gym is het fitnessmerk van Orange Planet. Deze fitnessproducten zijn vernieuwend en zorgen ervoor dat je een intensieve workout kunt doen. Je fitnessdoelen bereiken wordt een eitje met de fitnessapparaten van Orange Gym!

KONBANWA PILLOW

Goede nacht

Konbanwa is Japans voor ‘goede nacht’, en dat is ook precies wat deze lijn van hoofdkussens je gaat bezorgen. De kussens van Konbanwa Pillow zijn alles behalve standaard. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de perfecte ondersteuning te bieden tijdens je slaap, zodat je uitgerust wakker wordt. Konbanwa Pillow heeft voor iedereen een geschikt kussen!

CATEGORIEËN

brand_1
brand_1
brand_1
brand_1
brand_1

Iron Gym

Get strong… Get ripped… Quick!

Als exclusieve Iron Gym distributeur voor de Benelux biedt Orange Planet een uitgebreid assortiment aan producten van dit fitnessmerk aan. In het assortiment bevindt zich natuurlijk de bekende Iron Gym deurtrainer, maar ook buikspierwielen, kettlebells, dumbbells, fitnessballen, yogamatten en nog veel meer!

Zumba

Dé ultieme dans-workout

Neem je lichaam thuis onder handen met de Zumba trainingen! Zumba is een workout op opzwepende muziek. Combineer de DVD’s met de Zumba Step voor een intensieve workout waarbij je hele lichaam aan het werk wordt gezet. Naast DVD’s, CD’s en de Zumba Step heeft Orange Planet ook een ruim assortiment Zumba kleding.

Wonder Core

Train je hele lichaam – vanuit huis!

Wonder Core is een fitnessmerk met kwalitatief hoogstaande producten, ontworpen om thuis te gebruiken. Met de producten kun je gemakkelijk en comfortabel je hele lichaam trainen. Wonder Core heeft een uitgebreid assortiment aan producten die geschikt zijn voor elk fitnesslevel!

PackMate

Dé oplossing voor ruimtegebrek

PackMate heeft een uitgebreide lijn van vacuüm opbergzakken. Van reiszakken voor in je koffer tot kledingzakken voor in je kast en van opbergboxen voor onder het bed tot extra grote vacuümzakken voor waar dan ook. PackMate is gemakkelijk en gebruik en de perfecte oplossing voor ruimtegebrek!

(Wo)Men’s Health

Een unieke lijn van home-gym  accessoires!

Men’s Health & Women’s Health is het merk voor actieve, succesvolle, professionele mannen en vrouwen die meer controle willen over hun fysieke, mentale en emotionele leven.

Als exclusieve distributeur biedt Orange Planet een uitgebreid assortiment fitnessartikelen voor mannen en vrouwen: kettlebells, olympische halters, dumbbels, springtouwen, banken en nog veel meer.