Orange Donkey on the move

Gegarandeerd feest als Orange Donkey op bezoek komt

Orange Donkey is de officiële mascotte van Orange Planet. Hij geniet ervan om aanwezig te zijn op beurzen
en bezoekers op informele manier op de stand te krijgen. Maar buiten dat is hij groot fan van goede doelen en van kinderen. In zijn woonplaats Dongen ook wel liefkozend Dongky genoemd.

Santa Night Run

Georganiseerd door Nadine Broersen

Deze sfeervolle Run in Dongen wordt voor de tweede keer georganiseerd. Opbrengsten zijn voor Spieren voor Spieren en Villa Pardoes!

Roparun

Team 86 ’t Halve Zolenlijntje

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.”

G-Voetbalweekend Tilburg

3-daags voetbalevenent

Het G-voetbalweekend wordt gehouden op het terrein van Amarant in Tilburg. Dit grootste voetbalevent van Nederland voor mensen met én zonder beperking bestaat uit vijf verschillende toernooien. Ruim 550 voetballers uit binnen- en buitenland gaan met elkaar de strijd aan om die felbegeerde bekers.

Tevens organiseert het G-voetbalweekend het Fun Experts Open NK Mascotte in Tilburg. Een uniek evenement voor alle mascottes van sportclubs, winkelcentra en vakantieparken. Op deze dag strijden de mascottes om de titel ‘Beste mascotte van 2017’.

G-Voetbal DVVC

Dongense Voetbal Vereniging Concordia

Mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking hoeven dus niet alleen maar toe te kijken, maar kunnen ook zelf spelen. Jaarlijks toernooi in Dongen bij voetbalvereniging DVVC.

"Compassion without action is just observation"

Stichting Kaaienloop

De Van Mossel OPC KaaienLoop Oosterhout

Jaarlijks hardloopevenement in Oosterhout dat opgeluisterd wordt door diverse bandjes in diverse straten, in het park en op de Heuvel.

image

ATV Atledo Scholierenloop

Dwars door Dongen

Scholierenloop van Dwars door Dongen is bedoeld om kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 bekend te maken met atletiek en ze te laten bewegen.

image

Oranjeparkfestival

Koningsdag Dongen

Koningsdag beleef je 100% in Dongen. Het Oranjeparkfestival wordt jaarlijks gehouden op de dag vóór Koningsdag en op Koningsdag zelf. Dus viert Dongky dat dicht bij huis.

image

Olympia ’60

Kampioenschap

Olympia ’60 uit Dongen mag zich na de gewonnen wedstrijd tegen de studenten van Merlijn kampioen noemen van de 4e klasse D. Orange Donkey maakte graag van de uitnodiging gebruik om dit mee te vieren.

image

Plus

Eerste verjaardag Plutzke in Tilburg

Ik ben Plutzke en ben op 4 maart 2014 geboren uit een kool op de groenteafdeling bij supermarkt Plus Lutz in Tilburg. De eigenaren Wilfred en Mariëlle Lutz gaven me de naam Plutzke. Ze vonden het leuk om de namen Plus en Lutz in mijn naam te verwerken, vandaar!

image