Bloggers & Vloggers

Diverse bloggers en vloggers testen met enige regelmaat onze producten
en geven hier hun eerlijke mening over.
Ook benieuwd welke producten er getest zijn?

brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2
brand_2

Life of Yvonne

Met Yvonne Coldeweijer, bekend van televisie!

  Sinds juni 2015 heeft Yvonne een kanaal op YouTube, genaamd ‘Life of Yvonne’. Op haar kanaal, met meer dan 100.000 abonnees uploadt ze meerdere video’s per week die voornamelijk gaan over fashion en beauty.

Voor Orange Planet heeft Yvonne de Maxi Climber getest of de
‘Mountain’ Climber hoe ze ‘m zelf noemt.

play

Website4Mama

De leukste webshops en blogs voor mama’s met jonge kids

In 2015 richtte Esmée Branbergen Website4Mama op. Op deze website vind je leuke webshops en blogs speciaal voor mama’s.
Esmée schrijft samen met een team van 7 mamabloggers dagelijks
leuke, interessante, praktische en soms hilarische of ontroerende blogs over van alles en nog wat.

Voor Orange Planet heeft Shirley de Nutriboss blender getest.

play

CiskaLala

Be your own kind of beautiful

The Beauty Mommy Lifestyle.

Ciska heeft voor ons de Salon Straight getest.

play

Gaaf voor Mama

Gaaf voor Mama wordt gemaakt door Marije Smit en is onderdeel van de succesvolle inspiratie website met besprekingen over speelgoed, kinderkleding, kinderboeken, gezinsvakanties, familie-uitjes en meer.

Marije testte voor ons Celltone.

image

De Wemelaer

“Hoi! Mijn naam is Benita, ik ben dol op alles wat met interieur te maken heeft en wil mijn passie via mijn blog met andere interieurliefhebbers delen.”

Benita heeft voor ons Mr. Siga Mop getest.

image

Yustsome

“Ik ben Sonja en ik schrijf voor jou artikelen over alles wat mij bezig houd op het gebied van beauty, gezondheid, lifestyle en fashion. Ik ben een beautytrutje met een humoristische afdronk! Cheers!”

Sonja testte voor Orange Planet Celltone.

image

Tessa Leffring

“Hi, ik ben Tessa Leffring, 23 jaar oud en woon in Leeuwarden. Op dit moment volg ik de opleiding Styling Design op het Friesland College. Ik woon op dit moment op mezelf, wat me goed bevalt. In 2016 ben ik begonnen met het bloggen. Eerst werd ik wat actiever op Instagram en deelde ik graag mijn outfit foto’s. Daarna besloot ik om een blog te beginnen zodat ik wat meer over verschillende items kon vertellen.”

Tessa heeft voor ons My Perfect Eyes getest.

image

MrsBleeker

“Ik ben Mieke, 43 jaar en ik ben getrouwd. We hebben geen kinderen, wel een lieve poes; Diva. Ik werk 32 uur per week als verpleegkundige, en houd daarnaast dit blog bij. Echte schoonheid krijg je niet door alleen make-up en skincare, maar ook door je lichaam en geest in balans te houden, en daar schrijf ik graag over.
XXX”

Mieke testte voor ons My Perfect Eyes.

image

40 en voor het eerst moeder

“Hi! Welkom! Ik ben Rory. Ik blog over het moederschap op latere leeftijd. Ik vertel je over mijn positieve ervaringen en mijn strubbelingen. Maar ook hoe je – naast moeder en partner – jezelf blijft.”

Voor Orange Planet testte Rory de Squat-n-Go.

image

Lisette schrijft

“Ik ben Lisette, 32 jaar. Getrouwd en moeder van twee zoons en een dochter. Ik ben opgeleid tot verloskundige en werk momenteel als echoscopiste. Schrijven is altijd al een hobby van me geweest en naast de brieven aan Sylvie ben ik in mei 2016 dan ook mijn eigen website begonnen. Ik schrijf over alles waar ik tegenaan loop, soms serieus, maar vaak luchtig en met een knipoog. Opvoeding, onderwijs, (niet) sporten en alles in en om het huis zijn de hoofdonderwerpen van mijn weblog geworden.”

Lisette testte voor Orange Planet de H2O X5 Stoomreiniger.

image

Foodinista

“Welkom bij Foodinista! Leuk dat je de blog bezoekt voor recepten, restaurants, reizen of misschien wel musthave tips. Kort zal ik mij voorstellen. Ik ben Daphne en dol op alles wat met eten te maken heeft. Op mijn blog deel ik mijn ontdekkingen, recepten en favorieten met je.”

Daphne testte voor ons de Perfect Tortilla en Nava Multifunctional Chopper.

image

Website4Mama

De leukste webshops en blogs voor mama’s met jonge kids

In 2015 richtte Esmée Branbergen Website4Mama op. Op deze website vind je leuke webshops en blogs speciaal voor mama’s. Esmée schrijft samen met een team van 7 mamabloggers dagelijks leuke, interessante, praktische en soms hilarische of ontroerende blogs over van alles en nog wat.

Natascha testte voor Orange Planet de Flipeez.

image

Marstyle

“Ik ben Marguerita, mama van 2 leuke dochters van 5 en 6 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Wij testen heel graag nieuwe producten en wisselen ervaringen uit, van kleding tot food, van beauty tot pretpark. Je vindt op mijn blog dus vooral veel reviews en leuke tips! Verder kun je lezen over het Syndroom van Duane van de jongste en hoe wij onze leergierige oudste dochter uitdagen.”

Voor ons testte Marguerita de Intensive Hand Treatment.

image

Mrs Mama

“Hi! Ik ben Marije, moeder van de in juni 2016 geboren Fons. Op mijn blog neem ik je mee in de wondere wereld van het moederschap. Mijn interesse is zo breed dat ik me niet wil vastleggen aan een bepaald onderwerp. Zo lees je hier niet alleen over mijn zwangerschap, babygadgets, recepten en briljante uitvindingen die je enorm veel tijd en energie besparen als nieuwe moeder, maar je vindt hier ook eerlijke verhalen over het moederschap.”

Marije testte voor Orange Planet de Hurricane Spin Broom.

image

Een kado voor

Het leven is een feest en daar horen cadeautjes bij!

In 2004 richtte Martine van der Haven-Laros gefeliciteerd.net op wat in 2008 gewijzigd is in de website eenkadovoor.nl! De eenkadovoor-redactie zoekt de mooiste cadeaus en inspirerende cadeauverhalen voor jou uit.

Voor ons testte de eenkadovoor-redactie de Night Stars.

image

Huidcoach in de praktijk

“Ik ben Mirna van Donselaar. Via mijn website lees je o.a. alles over mij als huidcoach en wat het vak inhoudt. Tevens deel ik met regelmaat ook andere onderwerpen over o.a. een gezonde voeding, lichaamsbeweging, balans creëren in je leven, nieuwe geuren, trends op het gebied van fashion, lifestyle en cosmetica én… natuurlijk tal van wetenswaardigheden over de verzorging en verbetering van je huid én het veraangenamen van je algehele levensstijl.

Voor ons testte Huidcoach in de praktijk de K-Fit Trainer.

image

Zazazoo

People will stare, make it worth their while

“Hi! Ik ben Jolanda, 31 en mommy van een lieve dochter en zoon met een zwak voor beauty. Op Zazazoo lees je dagelijks reviews over de nieuwste beautyproducten, maar ook over fashion, lifestyle, baby en kids. Enjoy!”

Jolanda testte voor Orange Planet de Derma Wand.

image

Mams at work

MamsatWork is gestart door Joyce van de Pas, een werkende moeder die haar gezin, ambitie en eigen wensen probeert te combineren en daar haar handen vol aan heeft. In 2010 is Joyce in het diepe gesprongen en eigen baas geworden. Inmiddels is zij succesvol blogster.

Voor Orange Planet testte Mams at Work de 5 Minute Shaper.

image

Beautyspots

“Hoi ik ben Natasja. Op mijn blog, die sinds 1 oktober 2012 bestaat,
wil ik je laten meegenieten van alle mooie verzorgingsproducten en make-up die ik op mijn zoektocht naar nieuwe of vertrouwde webshops of winkels op dit gebied tegenkom.”

Natasja heeft voor ons Jellyfish Venom Eye Contour Gel
van Orange Care getest.

image

Pienskeuken

“Mijn naam is Pauline, maar thuis noemen ze mij vaak Pien. Mijn passie is koken en omdat ik het leuk vind om recepten te delen is Pienskeuken ontstaan. Gezond genieten is mijn motto. De kant en klare maaltijden laat ik links liggen en ook de pakjes en zakjes komen Pienskeuken niet in. Ik kook met pure producten.”

Pauline testte voor ons de Perfect Tortilla.

image

Beauty by Babs

Beauty is in the eye of the beholder

“Ik ben Babs en ik schrijf iedere dag met veel liefde een artikel over Beauty, Lifestyle, een vleugje Fashion en over alles wat mij bezighoud zoals; huidverzorging, make-up, parfum, botox, medisch cosmetische behandelingen, gadgets en boekentips.”

Voor Orange Planet testte Babs Orange Care Jellyfish Venom.

image
"Beauty is in the eye of the beholder"