Polar White Teeth Polishing

Een stralend witte glimlach dankzij deze tanden polijst- en bleekset. Een goed en goedkoop alternatief voor dure behandelingen bij de mondhygiënist. Met de Polar White lacht het leven je toe!

Het geeft je een vrolijke en zelfverzekerde uitstraling. Voor velen een droom en nu heel bereikbaar met de Polar White! Door het licht en roterende beweging heb je binnen een mum van tijd een echte Hollywood Smile!

Stralende lach

Met de Polar White kun je je tanden elke dag laten stralen. Het apparaat werkt eenvoudig, snel en effectief. De Polar White is zeer effectief voor het verwijderen van verkleuringen op tanden door roken of kleurstof houdende dranken. Je kunt de Polar White gewoon gebruiken in combinatie met je eigen tandpasta voor een reinigend effect.

Hoe werkt het?

De Polar White is een handig, compact apparaat dat je tanden polijst en witter maakt. Dus maak niet alleen je tanden schoon en glanzend, maar ook stralend wit! De Polar White kun je op elk moment van de dag gebruiken. Dankzij de ingebouwde led straler heb je goed zicht op wat je aan het doen bent.

Door de roterende beweging, polijst de Polar White je gebit. Je kunt deze tot wel 450 keer gebruiken met de bijgeleverde polijst stiften.

HOOGTEPUNTEN

  • Polijsstift is tot wel 50 keer te gebruiken
  • 9 stiften bijgeleverd
  • Werkt met 2 AA batterijen (niet inbegrepen)
  • Werkt ook in combinatie met je eigen tandpasta
  • Direct resultaat
  • Simpel in gebruik

Wanneer u dit wil gebruiken op uw kunstgebit oid, dan kunt u het beste uw tandarts raadplegen of dit mogelijk is.

SKU: POW001

7x4x14