New Hair Revolution

Power New Hair Revolution is nieuwste ontwikkeling op het gebied van haarverzorging voor zowel mannen als vrouwen. Verschillende onderzoeken hebben bevestigd dat Power New Hair Revolution het enige, echt ecologische, effectieve en natuurlijke product is dat kaalheid, roos, seborrhea, alopecia areata en dunner wordend haar tegengaat!

Power New Hair Revolution werkt in drie componenten; infrarood laser, hoofdmassage en OZONE.

Door de lage frequentie infrarood laser worden ‰ÛÏslapende‰Û haarzakjes in uw hoofdhuid geactiveerd. Dit stimuleert de haargroei. U krijgt weer een volle bos haar.

De Power New Hair Revolution masseert bij elke behandeling gelijktijdig uw hoofdhuid. Dit bevordert de bloedsomloop en zorgt voor een natuurlijke haargroei.

De performance van Power New Hair Revolution steekt met kop en schouders boven andere haargroeimiddelen en ‰ÛÒlasers uit, omdat het ook gebruik maakt van OZONE. Op uw hoofdhuid bevinden zich namelijk bacteriÌÇn die de haargroei belemmeren. New Hair Revolution met OZONE zorgt door middel van oxydatie van schone, droge lucht dat alle bacteriÌÇn op uw hoofdhuid worden gedood.

Een laserbehandeling in een schoonheidssalon kost honderden euro‰Ûªs, maar met Power New Hair Revolution kunt u voor een fractie van deze kosten gewoon thuis zelf de behandelingen uitvoeren. Voor een snel resultaat hoeft u maar 3 keer in de week gedurende 5 minuten de Power New Hair Revolution te gebruiken.

Stop haaruitval en zorg voor dikker, steviger en gezonder haar in slechts 6 weken met Power New Hair Revolution! Anders dan de namaakproducten elders verkrijgbaar maakt de Power New Revolution gebruik van een ingebouwde batterij en niet van losse batterijen.

Voordelen:

– Betaalbare haarbehandeling

– Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

– Maakt gebruik van een ingebouwde batterij

SKU: NHR001

8,71913E+12