Luma Smile

Een stralend witte glimlach dankzij deze tanden polijst- en bleekset. Een goed en goedkoop alternatief voor dure behandelingen bij de mondhygiënist. Met de Luma Smile lacht het leven je toe!
Het geeft je een vrolijke en zelfverzekerde uitstraling. Voor velen een droom en nu heel bereikbaar met de Luma Smile! Door het licht en roterende beweging heb je binnen een mum van tijd een echte Hollywood Smile!

Stralende lach
Met de Luma Smile kun je je tanden elke dag laten stralen. Het apparaat werkt eenvoudig, snel en effectief. De Luma Smile is zeer effectief voor het verwijderen van verkleuringen op tanden door roken of kleurstof houdende dranken. Je kunt de Luma Smile gewoon gebruiken in combinatie met je eigen tandpasta voor een reinigend effect.

Hoe werkt het?
De Luma Smile is een handig, compact apparaat dat je tanden polijst en witter maakt. Met maar liefst 14.000 omwentelingen per minuut draait te Luma Smile om zijn as voor het polijsten van de tanden. Dus maak niet alleen je tanden schoon en glanzend, maar ook stralend wit! De Luma Smile kun je op elk moment van de dag gebruiken. Dankzij de ingebouwde led straler heb je goed zicht op wat je aan het doen bent.
Door de roterende beweging, polijst de Luma Smile je gebit. Je kunt deze tot wel 250 keer gebruiken met de bijgeleverde polijst stiften.

Hoogtepunten
– Polijsstift is tot wel 50 keer te gebruiken
– 5 stiften bijgeleverd
– Werkt op 2 AA batterijen (niet inbegrepen)
– Werkt ook in combinatie met je eigen tandpasta
– Direct resultaat
– Simpel in gebruik
– Tot wel 14.000 rotaties per minuut

SKU: LUS001

15x5x25