Onze bestsellers Huishouden

Maak hieronder kennis met onze bestverkochte producten in de categorie Huishouden.

Ben je benieuwd naar ons gehele huishoudassortiment? Bekijk het op YelloWWeb.nl 

ALDA

Recycle en bescherm het milieu! 

Dat is eenvoudig met behulp van het juiste materiaal. Zo bestaat het assortiment van ALDA uit verschillende formaten en kleuren afvalbakken voor het scheiden van afval. Er is voor elke afvalsoort een aparte prullenbak ontwikkeld zodat afval scheiden thuis of op kantoor gemakkelijk toegepast kan worden.

image

H2O Mop X5

Reinigt, ontsmet en desinfecteert elk oppervlak in jouw huis

Met de H2o Mop X5 heb je alles bij de hand om het huis schoon te maken en te desinfecteren. De stoomreiniger reinigt namelijk door middel van hete stoom. De vloerreiniger stoomt het vuil los terwijl de microvezel doek het vuil insluit en tegelijkertijd het oppervlakte schoonmaakt en laat glimmen.

image

Fur Wizard

Laat pluisjes en haren in een handomdraai verdwijnen!

Ben je pluisjes en haren op je kleding of meubels ook zo spuugzat? Met de Hurricane Fur Wizard verwijder je deze moeiteloos! De micro-haartjes van deze magnetische pluizenborstel zorgen ervoor dat zelfs de allerkleinste pluisjes of haartjes blijven kleven. Bovendien is de Fur Wizard is herbruikbaar, want het wordt geleverd met een zelfreinigend station, zodat je hem gemakkelijk en snel schoonmaakt en weer opnieuw kunt gebruiken.

image

Magic Stitch

Deze handformaat naaimachine is perfect voor thuis of onderweg.

Je hoeft geen ervaring te hebben met grote naaimachines om Magic Stitch te kunnen gebruiken. De handzame naaimachine is praktisch in gebruik en vaak kunt u het kledingstuk aanhouden terwijl u deze repareert. Denk bijvoorbeeld aan de zoom van uw broek of jurk. Met Magic Stitch repareert u het in een handomdraai.

image

PackMate

Dé oplossing voor ruimtegebrek in de kast, onder het bed en in de koffer

Plaats alles wat je wilt opbergen in de PackMate, sluit de zak en zuig de lucht eruit. Hierdoor trekt de zak vacuüm en zal hij alleen nog maar ruimte innemen die hij echt nodig heeft. Alles in de zak is beschermd tegen iedere vorm van stof, schimmel en vocht, waardoor PackMate ideaal is voor in de camper, caravan of boot. Uiteraard eenvoudig herbruikbaar.

image

Plafor

Sorteer, recycle en bescherm het milieu! 

Dat is eenvoudig met behulp van het juiste materiaal. Zo bestaat het assortiment van Plafor uit verschillende formaten en kleuren afvalbakken voor het scheiden van afval. Er is voor elke afvalsoort een aparte prullenbak ontwikkeld zodat afval scheiden thuis of op kantoor gemakkelijk toegepast kan worden.

image

Turbo Scrub

Maakt schoonmaken makkelijker! 

Met de Turbo Scrub schoonmaakborstel is jouw huis binnen no time helemaal schoon! De Turbo Scrub schrobborstel heeft een roterende kop die al het schoonmaakwerk voor je doet. De borstel is zowel binnen- als buitenshuis te gebruiken en verwijdert gemakkelijk kalkaanslag, zeepresten, vetvlekken en andere viezigheid. Zelfs de kleinste, lastigste plekjes maakt de Turbo Scrub voor je schoon!

image

Easy Flat Mop

Dweilen zonder je handen vies te maken!

De microvezel mop maakt het dweilen en wringen gemakkelijk door het zelfreinigende mechanisme in de emmer. De emmer bestaat uit twee waterreservoirs; één voor schoon en één voor vuil water. Hierdoor zult u altijd met schoon water kunnen dweilen.

image

Ons volledig assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl