Onze bestsellers Huishouden & Keuken

Maak hieronder kennis met onze bestverkochte producten in de categorie Huishouden & Keuken:

Hurricane Spin Scrubber

Maakt schoonmaken makkelijker!

Stop met schuren en boenen, dankzij het elektrische systeem is dit niet meer nodig! De Hurricane Spin Scrubber maakt 300 omwentelingen per minuut! Met zijn uitschuifbare steel bereik je ook alle hogere oppervlaktes. De Hurricane Spin Scrubber wordt geleverd met drie borstels zodat deze voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden.

image

Hurricane Spin Broom

Reinigt gemakkelijk en snel de rommel van de grond

Het geheim van de Hurricane Spin Broom ligt in de drievoudige borsteltechnologie die draait met cyclonic actie. Hierdoor veegt de Spin Broom alles op wat hij tegenkomt en verwerkt het in de ingebouwde stof pan. Met een gewicht van minder dan twee kilo, kan de Spin Broom overal worden opgeslagen.

image

Tobi

Een professionele stomer met gepatenteerde technologie!

De Tobi stomer werkt sneller dan strijken! Het is een rechtop staand en draagbaar apparaat om kreukels uit diverse stoffen mee te verwijderen. Tevens verwijdert hij vervelende luchtjes uit kleding, gordijnen, beddengoed en andere stoffen. Alles wordt weer glad en fris. Tobi verwijdert ook huisstofmijt. Van spijkerstof tot zijde: Tobi verwijdert alle kreukels direct vanaf de hanger en glijdt moeiteloos over knoopjes, zakken, pailletjes en prints.

image

Fresh Air Ball

Luchtbevochtiger en luchtverfrisser in één

De Orange Donkey Fresh Air Ball verhoogt de luchtvochtigheid en produceert frisse lucht. Het filtert stofdeeltjes, schilfers, besmettelijke bacteriën en schimmelsporen krachtig uit de lucht. De Orange Donkey Fresh Air Ball bestrijdt niet alleen vervuilde lucht, maar verspreidt ook een heerlijke geur wanneer er etherische olie aan toevoegt wordt.
De Fresh Air Ball met ingebouwde LED-verlichting, die uit zichzelf verandert van kleur, wordt zo een niet te missen accessoire in huis of op kantoor.

image

RoboMop Allegro Energy +

Altijd een schone vloer

RoboMop Allegro Energy+ veegt de vloer aan. En dat is letterlijk bedoeld, want RoboMop veegt de vloer volledig automatisch schoon. Dit doet de RoboMop door middel van een ronddraaiende bal, die alle vieze plekken in de woonkamer weet te vinden.
De RoboMop is geschikt voor diverse vloertypen.

image

NutriBoss

Een musthave voor iedere keuken!

De 15-delige NutriBoss Bullet Blender is een veelzijdige, krachtige blender die in een handomdraai smoothies, sapjes, shakes en zelfs notenpasta’s maakt. Het geheim van NutriBoss is de oerdegelijke 600W motor en de unieke gekartelde messen. Deze perfecte combinatie zorgt ervoor dat groenten en fruit worden verpulverd. Je zult geen stukjes meer in uw sapje of smoothie vinden, want de NutriBoss tovert alle ingrediënten om tot vloeibare staat.

image

Mr. Siga Mop

Stofzuigen en dweilen tegelijkertijd!

Aan de voorkant van de Mr. Siga Mop zit de zuigmond waarmee de vloer wordt gestofzuigd. Achter deze zuigmond bevestig je de mop van microvezel schoonmaakdoek zodat dat de vloer direct na het stofzuigen gedweild wordt. Stof en vlekken verdwijnen op deze manier binnen een handomdraai. En dankzij de multifunctionele kop maak je gemakkelijk jaloezieën en smalle kieren in huis schoon. Bovendien is het apparaat makkelijk in gebruik én draadloos!

image

H2O Mop X5

Lichtgewicht en wendbaar – reiniging voor het hele huis!

De 5-in-1 H2O Mop X5 is ontworpen om alle oppervlakken grondig te reinigen en te helpen ontsmetten zonder het gebruik van toegevoegde chemicaliën. Uiterst grondige reiniging voor de meeste vloertypen. Geweldige resultaten op marmer, gepolijst keramiek, vloerbedekking, steen en waterdicht laminaat & hardhout. Gemakkelijke bediening met één enkele knop voor variabele stoomstanden. De H2O Mop helpt luchtjes van huisdieren te verwijderen en haalt kreukels uit stoffering.

image

Ons volledig assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl