Onze bestsellers Health & Beauty

Maak hieronder kennis met onze bestverkochte producten in de categorie Health & Beauty:

Koziol Hi Community Mask

Het herbruikbare en duurzame mondmasker voor jong en oud

Het Koziol HI Community Mask is een licht en comfortabel mondkapje gemaakt van een elastische kunststof en comfortabel te dragen wanneer men onderweg is, aan het werk is, gaat winkelen, of naar buiten gaat. Door het dragen van dit duurzame masker toon je jouw sociale verantwoordelijkheid en bescherm je jezelf en jouw omgeving.

image

Back Support Belt

Zorgt voor een nieuwe, gezond aangeleerde houding

De Back Support Belt is een rugband speciaal voor houdingsondersteuning. De rugband dwingt tot rechtop zitten en lopen waardoor het dagelijkse stress en pijn vermindert. Ook zitten er magneten in de band om de bloedsomloop te verbeteren. De Back Support Belt is onzichtbaar onder kleding en geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

image

Side Sleeper Pro Air

Zorgt voor veel meer dan alleen een goede nachtrust

De Side Sleeper Pro Air begeleidt je hoofd, nek en ruggenwervel in een natuurlijke positie. De staart van het kussen ondersteunt je rug en zorgt voor een correcte houding. Daarnaast heeft het kussen een uitsparing voor je oor. Het laat je hoofd naar achteren leunen en opent dusdanig de luchtwegen, zodat het snurken voorkomt. De speciale vulling van micro air beads zorgt naast ondersteuning ook voor een verkoelende werking wat ideaal voor in de zomer is.

image

Circulation Maxx Reviver

Helpt tegen rusteloze en pijnlijke benen

Last van gezwollen voeten of enkels? Pijn in je benen? Een slechte doorbloeding? Dan is de Circulation Maxx Reviver iets voor jou. Deze elektrische spierstimulator kan deze vervelende kwaaltjes namelijk verminderen door middel van elektrische impulsen.

image

Konbanwa Pillow

Voortaan slaap je op een therapeutisch kussen!

Het Konbanwa Pillow is gevuld met plastic, holle buisjes die met je mee bewegen zodat je in iedere positie ideale ondersteuning voor je hoofd en nek hebt. De plastic buisjes helpen warmte en vocht op een snelle en effectieve manier afvoeren en gedurende je slaap blijft het Konbanwa Pillow daardoor koel en fris aanvoelen. De hard- of juist zachtheid van je kussen kan je zelf bepalen d.m.v. de rits aan de zijkant.

image

Circulation Maxx

Verbetert de bloedsomloop in benen!

Circulation Maxx Leg Revitaliser is een hulpmiddel dat gebruik maakt van elektrische spierstimulatie technologie. Circulation Maxx past kleine elektrische impulsen toe op de zolen van blote voeten. De pompende beweging van de spieren zorgt gelijk voor een betere doorbloeding, en geeft daardoor verlichting bij pijn, zwellingen en andere ongemakken. De elektrische impulsen bootsen een wandeling na in de benen, zodat het bloed geforceerd wordt om goed door de aderen te stromen. Het is vooral nuttig voor diegene die minder actief zijn en mobiliteitsproblemen hebben.

image

Easy Lift

Ooglidstickers die je hangende oogleden laten verdwijnen!

Easy Lift ooglidstickers laten jouw hangende oogleden in een handomdraai verdwijnen en zorgen voor een frisse, jonge oogopslag! Geen ooglidcorrectie nodig! Plak de ooglidtape op je oogleden, zodat deze gelift worden. De ooglidtape is gemaakt van hypoallergeen materiaal. Doordat je make-up over de ooglidstickers kan aanbrengen, ziet niemand dat je ze draagt.

image

Derma Wand

Dé revolutionaire gezichtsbehandeling!

Derma Wand is een huidverzorgingssysteem waardoor geen schoonheidsspecialistes en/of cosmetische operaties meer nodig zijn. Het apparaat produceert een hoogfrequentie impuls die de huid stimuleert, waardoor bloed en voedingsstoffen naar het huidoppervlak worden gedreven. Tegelijkertijd produceert Derma Wand verrijkt zuurstof, om de huid te oxideren en te zuiveren. Dankzij deze zeer effectieve behandeling worden lijntjes, rimpels en een verouderde huid verminderd. Derma Wand is bovendien uitermate geschikt om een beschadigde huid te herstellen als gevolg van acne.

image

My Perfect Eyes

Dé ooggel voor een frisse, jonge oogopslag

Deze ooggel is dé quick fix tegen rimpels, wallen en donkere kringen. Binnen een paar seconden tover jij je vermoeide blik om in een frisse, jonge oogopslag!
My Perfect Eyes is géén anti-aging crème die tekenen van huidveroudering of vermoeidheid tegengaat, maar een quick fix die deze tekenen tijdelijk laat verdwijnen. Aanbrengen duurt slechts enkele seconden en het resultaat blijft tot wel 8 uur lang zichtbaar!

image

Baba de Caracol

Laat je huid weer stralen!

Baba de Caracol gezichtscrème is gebaseerd op slakkenslijm. Slakken zijn namelijk in staat om, met hun slijm, de eigen huid te herstellen en te vernieuwen. Deze slakkencrème werkt huid verjongend, vervaagt rimpels, kraaienpootjes, littekens en acné, ondersteunt de huid bij het natuurlijk herstel en geeft je weer een jonge, stralende look!

image

Celltone

Dé herstellende gezichtsgel!

Celltone bevat extracten van slakkenslijm, dat een unieke en genezende eigenschap heeft. Het vermindert acne, rimpels en zelfs (zwangerschaps) littekens. Daarnaast maakt het de huid jong en stralend en voelt de gel na gebruik zijdezacht aan. Het weefsel van de huid wordt hersteld door de stof Allantoïne die zich in het slakkenslijm bevindt. Door de glycolzuur ontstaat een natuurlijke peeling, waardoor oude cellen worden verwijderd en de beschadigde huid wordt vernieuwd. De natuurlijke ingrediënten van Celltone bestrijden de bacteriën die acne veroorzaken.

image

Ons volledige assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl