Onze bestsellers Fitness & Sport

Wij hebben als groothandel een breed assortiment fitnessartikelen. Of je nu op zoek bent naar buikspiertrainers, dumbbells of een trilplaat: je vindt het bij Orange Planet. Maak op deze pagina kennis met onze bestsellers uit de categorie Fitness & Sport.

VibroShaper

De trillende plaat waarmee je razendsnel je spieren traint!

De VibroShaper trilplaat zorgt ervoor dat nagenoeg ieder spiertje in je lichaam getraind wordt. Deze fitness trilplaat zorgt ervoor dat je spieren zich tot wel 50 keer per seconde aanspannen! Het constante aanspannen en herstellen van je spieren zorgt voor een effectieve training die je kunt vergelijken met een fitness workout of hardlooptraining – maar dan zonder dat het jou energie kost!

image

LegEX

Train je benen zonder dat het je energie kost!

De LegEX is een automatische beentrainer met afstandsbediening. Dit cardio apparaat is ontworpen om je beenspieren actief te houden zonder dat je zelf hoeft te bewegen. De gemotoriseerde voetpedalen glijden onafgebroken heen en weer, waardoor je benen dezelfde beweging maken als wanneer je loopt. Gebruik de LegEX tijdens je werk, of gewoon thuis op de bank!

image

Zumba Step

De perfecte dans-workout

Zumba is een dans-workout, waarmee je werkt aan je conditie en strakker in je vel komt te zitten. Deze workout is niet alleen effectief, maar ook nog eens leuk! De Zumba Step maakt jouw Zumba trainingen nog uitdagender en voegt een extra dimensie toe. Zo behaal je nog sneller resultaat!

image

5 Minute Shaper

Het alles in één complete lichaamsvormende toestel

Sit-ups zijn een zware belasting voor nek en rug en met een hometrainer worden alleen de benen getraind. Met de 5 Minute Shaper wordt het lichaam getransformeerd van slap naar stevig en strak Hij combineert cardio met lichaamsversteviging om snel vet te verbranden. Met de 5 Minute Shaper worden alle spiergroepen tegelijkertijd getraind. Met een simpele beweging wordt het gehele lichaam getraind, rug- en buikspieren, billen, benen en armen. De 5 Minute Shaper is geschikt voor alle fitnessniveaus.

image

Rock Gym

Rock Gym maakt trainen eenvoudig, snel en effectief!

De Rock Gym is een 6-in-1 totaal lichaamsvormend apparaat. Ondersteunende sit-ups, beenliftoefeningen, push-ups, body stretching, krachttraining, een goede core workout en diverse weerstandsoefeningen, niets is te gek voor de Rock Gym! Het is een perfect alles-in-één circuit-trainingsapparaat! Ook is de Rock Gym gemakkelijk in een bank te veranderen in verschillende hoeken, zodat er haltergewicht oefeningen gedaan kunnen worden! De Rock Gym is het meest veelzijdige halterstation in het comfort van je eigen huis!

image

Twist & Shape

De perfecte training voor je buik en billen

Trainen met de Twist & Shape is simpel, leuk én effectief! Het principe is simpel: je stapt op het apparaat, pakt de handvatten vast en begint te draaien. Wanneer je onderlichaam naar rechts draait, draait je bovenlichaam naar links – en andersom. De 240° draaibeweging die je met dit fitnessapparaat maakt zorgt ervoor dat je buikspieren, billen, schouders en armen worden getraind.

image

Abtronic X2

Innovatief fitness-systeem om de buikspieren te verstevigen

Train je buikspieren met Abtronic’s bewezen EMS-technologie (Electric Muscle Stimulation), een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creëert. Abtronic X2 zendt zachte elektronische impulsen naar de spieren, die zich dan samentrekken. In maar 1 minuut tenminste 400 spiercontracties! De Abtronic X2 verstevigt direct de buikspieren met na een paar trainingen al zichtbaar resultaat.

image

Jump Up Deluxe

De leukste manier om fit te worden

Het uitvoeren van oefeningen op de Jump Up trampoline verbetert je conditie, stofwisseling en figuur. Tijdens de training spreek je meer dan 400 spieren aan. Op die manier train je je gehele lichaam op kracht, uithoudingsvermogen, balans en flexibiliteit. 10 Minuten springen op de Jump Up trampoline staat gelijk aan 30 minuten hardlopen en je verbrandt tot wel 1200 kcal per uur! Dankzij het stevige en handige handvat heb je meer zekerheid tijdens het springen.

image

Obsidian Slide Board Pro

Glijdt jezelf slank!

Met het Obsidian Slide Board kom je op een leuke manier in shape. Door oefeningen te doen terwijl je over het board ‘glijdt’, maak je de oefeningen uitdagender en intensiever. Dit revolutionaire fitnessaccessoire zorgt ervoor dat je een complete, effectieve workout kunt doen vanuit de huiskamer – en daar nog plezier in hebt ook!

image

Iron Gym Speed Abs

Snelle training voor je buikspieren

Met dit buikspierwiel werk jij thuis op een comfortabele manier aan je abs. De handvatten met ergonomisch design bieden je handen de juiste ondersteuning, waardoor vermoeidheid wordt geminimaliseerd en een natuurlijke houding wordt gewaarborgd. Het interne design van de Speed Abs zorgt ervoor dat het wiel weerstand biedt bij het uitrollen en ondersteuning tijdens het terug rollen.

Bovendien is dit buikspierwiel compact en lichtgewicht en kun je het dus gemakkelijk overal mee naar toe nemen!

image

Iron Gym Deurtrainer

Verander je deurkozijn in een handomdraai in een persoonlijke gym

De Iron Gym deurtrainer is een multifunctioneel trainingssysteem waarmee je je hele bovenlichaam kunt trainen! Chin-ups, pull-ups, sit-ups en nog veel meer: het kan allemaal met dit apparaat. Het mooiste van de deurtrainer is dat je hem aan je deurpost kunt hangen zonder dat je gaten hoeft te boren. Deze Iron Gym optrekstang werkt namelijk door middel van de hefboomtechniek!

image

Wonder Core Twist

Twist jezelf naar een strak lichaam!

Met de Wonder Core Twist train jij gemakkelijk en snel je hele lichaam. De 360° roterende disc zorgt, in combinatie met de weerstandsarmen, voor een uitdagende en effectieve workout. Train je buik, armen, borst, rug en zelfs je benen met dit fitnessapparaat!

image

Total Fit Climber

Verticaal klimapparaat dat cardio en kracht ineen combineert

De Total Fit Climber grijpt alle grote spiergroepen aan om calorieën te verbranden en spieren op te bouwen, zodat je in je eigen huis maximaal resultaat kan behalen. Deze total body workout zorgt er met name voor dat je benen, buikspieren, triceps en biceps goed getraind worden. Maar je conditie wordt ook zeker aangepakt! In vergelijking met loopbanden en crosstrainers, zorgt de Total Fit Climber er voor dat je meer calorieën verbrandt.

image

Master Gym

Met de Master Gym blijf je fit, terwijl je zit!

De Master Gym is een hometrainer waarbij je zittend je hele lichaam traint. Met je armen maak je als het ware een fietsende beweging, en ondertussen zijn ook je benen continu in beweging. Door de vloeiende bewegingen wordt je bloedcirculatie gestimuleerd. Master Gym is geschikt voor iedereen, maar in het bijzonder voor personen die moeite hebben met lang staan of lopen.

image

Abtronic X8

De ultieme manier om stevige en zichtbare buikspieren te krijgen

Train je buikspieren met Abtronic’s bewezen EMS-technologie (Electric Muscle Stimulation), een wetenschappelijk bewezen techniek die actieve spiercontracties creëert. Abtronic X8 stimuleert je lichaamsspieren met meer dan 1000 samentrekkingen per minuut. Abtronic X8 heeft een revolutionair en strak ontwerp dat zich richt op uw 8-pack buikspieren, met 6 stimulatie modes en 8 intensiteitsniveaus.

image

Iron Gym Push Up Max

Til je push-ups naar een volgend level!

De push-up is een oefening die je altijd en overal kunt doen, en waarmee je tal van spiergroepen traint. Het is dan ook niet vreemd dat deze oefening erg populair is onder krachtsporters! Met de Push Up Max roterende opdruksteunen maak jij jouw push-ups uitdagender en intensiever.

De opdruksteunen roteren, waardoor je armen en schouders niet geforceerd worden maar natuurlijk kunnen blijven bewegen. Bovendien kun je dankzij de rotaties verschillende spiergroepen gerichter aanspreken. De Push Up Max wordt geleverd als set met twee roterende opdruksteunen, twee elevation racks om de opdruksteunen te verhogen, en twee instabiliteitsschijven om je core extra goed te trainen.

image

Ons volledige assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl