Onze bestsellers Gadgets & Trends

Op het gebied van gadgets & trends zijn wij als groothandel altijd up-to-date. Het aanbod van producten in deze categorie wisselt dan ook regelmatig. Maak op deze pagina met onze bestverkochte gadgets aller tijden!

EM Mini Heater

Zorgt voor een aangename warmte op elke locatie met stopcontact!

Met de EM Mini Heater maak je het snel comfortabel warm. Steek het handige apparaat in het stopcontact en voel de warmte. De EM Mini Heater beschikt bovendien over een handige timerfunctie!

image

Fix Tape

Elke reparatie zo gefikst!

Een leuk, scheur of gat heb je razendsnel gefikst met Fix Tape. Deze extra sterke waterdichte tape is ideaal voor reparaties en klusjes in en om het huis. Fix Tape is geschikt voor bijna elk oppervlak en is bestand tegen hitte, kou en vocht. Of het nu gaat om een reparatie binnen of buiten: met Fix Tape is het zo gefikst!

image

Lizard Cam

Flexibel klus-hulpje

Zit je wasbak verstopt? Heb je een defect tussen een wirwar van kabels in huis? De Lizard Cam is een waterproof micro inspectie camera die ervoor zorgt dat jij zelfs in de allerkleinste hoekjes en gaatjes kunt kijken. Plekken waar jij met het blote oog niet kunt komen, zijn voor de Lizard Cam geen probleem! Deze microcamera is bevestigd aan het eind van een lange, flexibele kabel. Bovendien bevat de camera een lampje, zodat je ook in het donker goed zicht hebt. Handig tijdens bijvoorbeeld reparatieklussen op lastige plekken!

image

Couch Coat

Een beschermende jas voor je bank!

Word jij ook zo moe van al die hondenharen, pluisjes en vlekken op je bank? Er is nu een simpele en snelle oplossing: Couch Coat! Deze grote deken, of grand foulard, leg je gemakkelijk over de hele bank. Hij beschermt je bank tegen viezigheid en haren. De ene zijde van de Couch Coat is beige en de andere chocoladebruin. Zo kun je gemakkelijk afwisselen in kleur!

image

Handy Lux

Handig en sfeervol

Handy Lux zijn draadloze gloeilampjes, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Niet alleen zijn deze gloeilampjes erg handig, ze zijn ook erg sfeervol! Handy Lux is ideaal voor in de tuin, op donkere plekken in huis, tijdens een feestje, een kampeervakantie of tijdens welke andere gelegenheid dan ook!

image

Card Guard

Portemonnee met RFID-werende technologie

De Card Guard is een handige pasjeshouder die ervoor zorgt dat je pasjes beschermd zijn tegen diefstal. De aluminium RFID-werende behuizing maakt het dieven onmogelijk om bij jouw bankgegevens te komen. Bovendien beschermt de aluminium behuizing je pasjes ook tegen buigen en breken. Naast 6 pasjes kun je in deze portemonnee ook briefgeld en andere papieren kwijt.

image

Blu Breeze

Creëer je eigen persoonlijke comfortzone

Blu Breeze transformeert verouderde en droge lucht direct in een heerlijke koele bries. Hij zuigt de droge lucht door het verdampingsfilter en zorgt voor bevochtigde en verfrissende lucht. Je kunt Blu Breeze overal mee naar toe nemen omdat deze compact, draagbaar en lichtgewicht is. Blu Breeze werkt op AA batterijen of met USB poort.

image

HD Mirror Cam

Handige spiegel met 350˚ roterende lens

De HD Mirror Cam plaats je eenvoudig over de huidige binnenspiegel in de auto d.m.v. twee meegeleverde rubber beugels. Het ingebouwde 2.5 inch LCD scherm is verwerkt in de spiegel. Tevens is de HD Mirror Cam uitgerust met een microfoon en luidspreker om alle geluiden uit de auto en omgeving op te nemen en af te spelen.

image

Air Dragon

Draagbare luchtcompressor die je direct lucht geeft

Als je bandenspanning laag is, heb je een onmiddellijke oplossing nodig. Air Dragon geeft je direct lucht en er zijn geen batterijen voor nodig, alleen de 12V aansluiting in je auto! Air Dragon is gemakkelijk in gebruik en stopt automatisch bij de perfecte druk. Deze handcompressor heeft namelijk een ingebouwde digitale bandenspanningsmeter. Air Dragon is ook ideaal voor het oppompen van luchtbedden, ballen en zwembad speelgoed.

image

Climb Cart

Het boodschappenkarretje dat gemakkelijk over trappen kan

De Climb Cart heeft een robuuste constructie van roestvrijstalen buizen en kan ruim 30kg dragen. Dankzij het 6-wielenontwerp kan de lichtgewicht Climb Cart gemakkelijk over trappen getrokken worden.

image

Shark Gloves

Snijbestendige handschoenen

Het hanteren van scherpe voorwerpen, bijvoorbeeld in de keuken, kan gevaarlijk zijn. Een (snij)wond aan de handen is helaas zo gebeurd, maar dit risico is met Shark Gloves voorgoed voorbij! Shark Gloves zijn gemaakt van nylon vezels i.c.m. stalen vezels, hierdoor worden de handen effectief beschermd. Shark Gloves zijn gemakkelijk in gebruik, zoals gewone handschoenen, waardoor het product ook geschikt is voor het klussen!

image

Scotts Bluf Lederen Bloempot

Dé eyecatcher in je interieur!

De combinatie van het beste Italiaanse leer en de kunststof binnenpot zijn een geweldige aanwinst voor je interieur. De potten worden geheel geproduceerd in Nederland en zijn in diverse kleuren leverbaar.

image

Squat-N-Go

Zorgt voor een natuurlijke en gezonde toilethouding

Onderzoek heeft aangetoond dat mensen zijn gemaakt om gehurkt te ontlasten. De Squat-N-Go zorgt voor de optimale hurkende positie! Ook vermindert de Squat-N-Go persen en verlicht constipatie. De 7-inch inklapbare kruk heeft een exclusief opvouwbaar ontwerp om snel en gemakkelijk op te bergen.

image

Riddex Plus Charge

Laat Riddex Plus Charge je ongedierte bestrijden

Riddex Plus Charge is gebaseerd op een technologie die digitale elektromagnetische pulsen gebruikt. Deze worden getransporteerd door de elektrische bedrading in de muren van je huis zodat het plaatsen bereikt waar kakkerlakken, spinnen, ratten en muizen leven en broeden. Voor extra gebruiksgemak is de Riddex Plus Charge voorzien van een extra contactdoos aan de zijkant en twee USB-poorten aan de andere kant. Bovendien bevat de Riddex Plus Charge ook een lichtblauw nachtlampje.

image

Babyloo Bambino 3-in-1 Potty

Een potje, kinder-toiletbril en krukje in 1!

De Babyloo Bambino 3-in-1 Potty is ontworpen met het oog op gebruiksflexibiliteit en groeit met uw kind mee. Een ideaal trainingshulpmiddel om uw kind zindelijk te maken.

image

Ons volledig assortiment
is te bekijken op YelloWWeb.nl